logo-www.gastromenu.sk

Tvoj portál do sveta gastronómie, relaxu, ubytovania a zábavy

Kontakty Klient prihlásenie

Denné - obedové menu

Okres Trnava
Okres Topoľčany
Okres Bardejov

Donášková služba

Okres Trnava
Okres Topoľčany

Prezentácie

Gastromenu

Aktuálne akcie
Blog
Fotogaléria


Bufet u Jozefa

SNP 115; 91904 Smolenice
Samoobslužná jedáleň: Bufet u Jozefa na www.gastromenu.sk Samoobslužná jedáleň: Bufet u Jozefa na www.gastromenu.sk Samoobslužná jedáleň: Bufet u Jozefa na www.gastromenu.sk Samoobslužná jedáleň: Bufet u Jozefa na www.gastromenu.sk Samoobslužná jedáleň: Bufet u Jozefa na www.gastromenu.sk Samoobslužná jedáleň: Bufet u Jozefa na www.gastromenu.sk Samoobslužná jedáleň: Bufet u Jozefa na www.gastromenu.sk Samoobslužná jedáleň: Bufet u Jozefa na www.gastromenu.sk Samoobslužná jedáleň: Bufet u Jozefa na www.gastromenu.sk Samoobslužná jedáleň: Bufet u Jozefa na www.gastromenu.sk Samoobslužná jedáleň: Bufet u Jozefa na www.gastromenu.sk Samoobslužná jedáleň: Bufet u Jozefa na www.gastromenu.sk Samoobslužná jedáleň: Bufet u Jozefa na www.gastromenu.sk Samoobslužná jedáleň: Bufet u Jozefa na www.gastromenu.sk Samoobslužná jedáleň: Bufet u Jozefa na www.gastromenu.sk Samoobslužná jedáleň: Bufet u Jozefa na www.gastromenu.sk Samoobslužná jedáleň: Bufet u Jozefa na www.gastromenu.sk Samoobslužná jedáleň: Bufet u Jozefa na www.gastromenu.sk
Jedlá varíme s láskou, kde naše špeciálne recepty sa tešia veľkej popularite. Tešíme sa na Vašu návštevu, a...
» čekuj

Blog

Kde sú ľudia, kde mám personál?

Po dvojmesačnom intenzívnom navštevovaní gastro prevádzok ponúkam môj pohľad o stave gastronómie v meste Trnava a jej okolia, čo sa týka pracovnej sily. Čiže ľudí, ktorí v tomto segmen...
09.11.2018 23:08:08
» čítaj ďalej

Reklama
Recepty
Lahodný írsky dezert v škrupinke z jemnej čokolády
Smotanová pena: Smotanu a 1 vajce zahrievame a šľaháme 10 minút pri teplote 70 °C. Do vyšľahanej hmoty pridáme bielu čokoládu a kávu, šľaháme bez ohrevu, pokým sa hmota nespojí. Hmotu dáme zachladiť. Parížska poleva: Parížsku polevu si pripravíme roztopením bielej čokolády vo vodnom kúpeli (40 °C), do kondenzovaného nesladeného mlieka pridáme instantnú kávu a zľahka zmiešame s rozpustenou čokoládou. Korpus: Časť cukru vyšľaháme s bielkami, druhú časť vyšľaháme so žĺtkami, pridáme dužinu z vanilkového struku, potom pridáme zmäknuté maslo a pomaly vlievame rozpustenú tmavú čokoládu. Bielkový sneh zľahka vmiešame k žĺtkovej hmote. Nakoniec pridáme preosiatu múku s práškom do pečiva a zomletými mandľami. Hmotu na korpus rozotrieme na plech pokrytý papierom na pečenie a pečieme 10 – 12 minút pri teplote 200 °C. Po upečení a vychladnutí rozkrájame korpus na požadované tvary (podľa foriem). Silikónovú formu zvolených varov vylejeme natemperovanou tmavou čokoládou a necháme zatuhnúť. Po zatuhnutí škrupinky opatrne vyberieme z foriem. Cukrárskym vrecúškom plníme škrupinky smotanovou penou a prekryjeme navlhčeným korpusom s whisky. Mierne pritlačíme a dáme zatuhnúť. Po zatuhnutí preložíme dezert na tanier. Parížsku polevu vložíme do sklenenej nádoby spolu s rozvarenými na krém upravenými nektárinkami....
Reklama

Blog Gastromenu.sk

Fenomén zvaný streetfood

Streetfood momentálne dominuje v našom stravovacom rebríčku na poprednom mieste.

Kvalitne upečená žemľa a použité kvalitné suroviny radia tento koncept na prvé miesta spôsobu nášho dnešného moderného stravovania.

Servis a rýchlosť objednávky je smerodatný pre rozhodovanie sa zákazníka, ale radšej mám výraz hosťa, ktorý sa rozhoduje na základe týchto ukazovateľov.

Čas je neúprosný a my s ním súťažíme skoro každý deň. Čiže, aký je tvoj názor? Berieš streetfood ako prijateľnú alternatívu na riešenie šetrenia času?

(blog pokračuje dole)
Konceptov tohoto veľmi úspešného jedla vidím skoro všade. A či to bolo mnou a Gastromenu.sk propagovaných festivaloch (Food Fest Trnava, Októberfest Trnava), tak sa zavádza kvalitná ponuka už aj do bistier a reštaurácií.

Pozri si prezentáciu bistra Saigon

Aby sa rozumelo, nie že teraz som objavil Ameriku! Kvalitne urobený streetfood je tým z čoho mám veľkú radosť.

Žemľe, ktoré sa pečú priamo v podniku, tak aj všetky ingrediencie sú spracovávané tak aby splnili všetky nároky zdravo žijúceho jedinca našej spoločnosti.

(blog pokračuje dole)
Streetfoodový koncept s názvom We love burgers máš už možnosť zažiť vo vybraných dňoch po 15:00 h.


Fotografie týchto úžasných streetfood-ových vychytávok som odfotografoval v bistre Saigon v Trnave.


Viac informácií nájdeš už čoskoro v prezentácii Saigon na Gastromenu.sk
Autor: Branislav Brežák

« všetky blogy


Fotoalbum Gastromenu.sk

Októberfest Trnava 2018

Októberfest 2018, pivné špeciály až z Nemecka už aj v Trnave. Festival, ktorý naladil Trnavu na mníchovskú atmosféru. Čekni fotogalériu! :-) Foto Branislav Brežák. Sleduj môj Instagramový profil: branislav.brezak...
» čekuj
Aktualizované: 10.11.2018 00:06:30


Tvoj portál do sveta gastronómie, relaxu, ubytovania a zábavy



 

O nás

Kontakty

Vstup pre klientov

 

 

 

Zostaň v spojení



Naši partneri
ranislav Brežák - Instagram  Vinotéky & vinárne  Trnava - Live  Lionel penzión

Webmaster: » WGM, s.r.o. - all rights reserved