logo-www.gastromenu.sk
NÁJSŤ PODNIK NA GASTROMENU.SK:

www.gastromenu.sk - reštaurácie, denné menu, podniky..., ubytovanie, relax, zábava...

 
  

DENNÉ - OBEDOVÉ MENU

DONÁŠKOVÁ SLUŽBA

REKLAMA
RECEPTY
Marinovaná jahňacia kotleta s čerstvými bylinkami, zemiakové pyré so špenátom zapekané syrom camembert Hovädzia sviečková plnená plátkom kačacej pečene s restovanými pistáciami a čerstvými kuriatkami, parený lotosový koreň s karamelizovanou cibuľkou
Jahňacie kotletky si deň vopred vložíme do marinády, ktorú pripravíme z oleja, čerstvých byliniek a soli. Hovädziu sviečkovú rozrežeme na pláty, naplníme orestovanými pistáciami a kuriatkami, pridáme na plátky nakrájanú husaciu pečeň. Okoreníme, zviažeme do rolky, potrieme vajíčkom a obalíme v čiernom sezame. Pečieme v rozpálenej rúre. Jahňacie kotlety sprudka opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji. Uvarené zemiaky vymiešame na pyré, ktoré podávame zapečené syrom camembert a vrstvou uduseného špenátu. Cibuľku nakrájame na tenké kolieska, obalíme v hladkej múke, štipke cukru a skaramelizujeme spolu s tukom na panvičke. Cibuľku ukladáme do tvaru košíčka, ktorý plníme pareným lotosovým koreňom. Hotové jedlo podávame s krémovou bylinkovou omáčkou, sušenou šunkou jamon serrano a základnou hnedou omáčkou ochutenou zeleným korením a koňakom Remy Martin....
REKLAMA
Super tepovanie 0948 888 543
Salón Lusinda - Kaderníctvo, masáže, pedikúra

č.d. 129; 919 61 Ružindol;   » mapa
» charakteristika  | » naša ponuka  | » možnosti okolia  | » fotogaléria
 

Náš podnik

 
 
www.lionel.sk
Partneri - www.gastromenu.sk
Sport Academy Vratna Slovakia.jpg  Vinotéky & vinárne  Trnava - Live  WGM, s.r.o.  Instagram - Branislav Brežák 
 
 
 » Vstup pre klientov | » Vstup pre E-shop predajcov   Webmaster: » WGM, s.r.o. - all rights reserved