logo-www.gastromenu.sk

Tvoj portál do sveta gastronómie, relaxu, ubytovania a zábavy

Kontakty Klient prihlásenie

Denné - obedové menu

Okres Trnava
Okres Topoľčany
Okres Bardejov

Donášková služba

Okres Trnava
Okres Topoľčany

Prezentácie

Gastromenu

Aktuálne akcie
Blog
Fotogaléria


Reštaurácia a kaviareň Alfredo

Pribinova 1; 955 01 Topoľčany
Reštaurácia: Reštaurácia a kaviareň Alfredo na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Reštaurácia a kaviareň Alfredo na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Reštaurácia a kaviareň Alfredo na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Reštaurácia a kaviareň Alfredo na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Reštaurácia a kaviareň Alfredo na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Reštaurácia a kaviareň Alfredo na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Reštaurácia a kaviareň Alfredo na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Reštaurácia a kaviareň Alfredo na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Reštaurácia a kaviareň Alfredo na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Reštaurácia a kaviareň Alfredo na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Reštaurácia a kaviareň Alfredo na www.gastromenu.sk
V letných mesiacoch je reštaurácia klimatizovaná. Pochutnať si môžete na širokom spektre jedál a špecialít ty...
» čekuj

Blog

Kde sú ľudia, kde mám personál?

Po dvojmesačnom intenzívnom navštevovaní gastro prevádzok ponúkam môj pohľad o stave gastronómie v meste Trnava a jej okolia, čo sa týka pracovnej sily. Čiže ľudí, ktorí v tomto segmen...
09.11.2018 23:08:08
» čítaj ďalej

Reklama
Recepty
Čokoládovo-ríbezlový dezert
Bielka s cukrom vyšľaháme na tuhý sneh. Postupne pridáme orechy, čokoládu a múku. Hmotu tvarujeme roztieraním na plát a pečieme pri 180 °C 13 minút. Smotanu na šľahanie zmiešame s roztopenou čokoládou. Suroviny zmiešame, nahrejeme, vylejeme na tanier a uložíme do chladničky. Žĺtok s vodou, s cukrom a kávou uvaríme, potom pridáme roztopenú čokoládu a maslo. Smotanu na šľahanie vyšľaháme a vmiešame do predošlej hmoty. Smotanu na šľahanie vyšľaháme, pridáme mascarpone a med. Čokoládovú hmotu dacquoise uložíme na tanier. Pomocou vrecúška vystriekame krém ganache na čokoládovú hmotu. Na to položíme čokoládový plát, malú kocku čierno-ríbezlového coulisu, potom čokoládový plát a čokoládovú penu. Vedľa dezertu položíme bešamel s mascarpone krémom a podávame s lesným ovocím. Recept z finále Junior Nowaco Cup 2009/2010....
Reklama



Fotoalbum Gastromenu.sk

Októberfest Trnava 2018

Októberfest 2018, pivné špeciály až z Nemecka už aj v Trnave. Festival, ktorý naladil Trnavu na mníchovskú atmosféru. Čekni fotogalériu! :-) Foto Branislav Brežák. Sleduj môj Instagramový profil: branislav.brezak...
» čekuj
Aktualizované: 10.11.2018 00:06:30


Tvoj portál do sveta gastronómie, relaxu, ubytovania a zábavy



 

O nás

Kontakty

Vstup pre klientov

 

 

 

Zostaň v spojení



Naši partneri
ranislav Brežák - Instagram  Vinotéky & vinárne  Trnava - Live  Lionel penzión

Webmaster: » WGM, s.r.o. - all rights reserved