logo-www.gastromenu.sk
NÁJSŤ PODNIK NA GASTROMENU.SK:

www.gastromenu.sk - reštaurácie, denné menu, podniky..., ubytovanie, relax, zábava...

 
 
  

DENNÉ - OBEDOVÉ MENU

DONÁŠKOVÁ SLUŽBA

INÉ

REKLAMA

RECEPTY

Lahodný írsky dezert v škrupinke z jemnej čokolády
Smotanová pena: Smotanu a 1 vajce zahrievame a šľaháme 10 minút pri teplote 70 °C. Do vyšľahanej hmoty pridáme bielu čokoládu a kávu, šľaháme bez ohrevu, pokým sa hmota nespojí. Hmotu dáme zachladiť. Parížska poleva: Parížsku polevu si pripravíme roztopením bielej čokolády vo vodnom kúpeli (40 °C), do kondenzovaného nesladeného mlieka pridáme instantnú kávu a zľahka zmiešame s rozpustenou čokoládou. Korpus: Časť cukru vyšľaháme s bielkami, druhú časť vyšľaháme so žĺtkami, pridáme dužinu z vanilkového struku, potom pridáme zmäknuté maslo a pomaly vlievame rozpustenú tmavú čokoládu. Bielkový sneh zľahka vmiešame k žĺtkovej hmote. Nakoniec pridáme preosiatu múku s práškom do pečiva a zomletými mandľami. Hmotu na korpus rozotrieme na plech pokrytý papierom na pečenie a pečieme 10 – 12 minút pri teplote 200 °C. Po upečení a vychladnutí rozkrájame korpus na požadované tvary (podľa foriem). Silikónovú formu zvolených varov vylejeme natemperovanou tmavou čokoládou a necháme zatuhnúť. Po zatuhnutí škrupinky opatrne vyberieme z foriem. Cukrárskym vrecúškom plníme škrupinky smotanovou penou a prekryjeme navlhčeným korpusom s whisky. Mierne pritlačíme a dáme zatuhnúť. Po zatuhnutí preložíme dezert na tanier. Parížsku polevu vložíme do sklenenej nádoby spolu s rozvarenými na krém upravenými nektárinkami....
REKLAMA

Hlavná 43; 917 00 Trnava;   » mapa
Naša ponuka
Pozývame Vás na návrat do 60-tych rokov (BACK TO THE SIXTIES), Duo Live Guitars - Palo Opatovský a "Laci" Jozef Pagáč. Každý piatok od 18:00 hod. Vstup zdarma !!!
Tradičná (slovenská) kuchyňa. Výborné domáce jedlá.
Pri spoločenských akciách, rôznych osláv, firemných večierkov atď. je možné dohodnúť dlhšiu otváraciu dobu.
 
 
O podniku :
Reštaurácia
Lokalita: centrum TT
Telefón: 033 551 40 49
Rezervácie: 033/55 14 049
Z.vedúci: Pavel Opatovský
E-mail: » pavolopatovsky@chello.sk
Otváracie hodiny:
Pondelok:
Utorok:
Streda:
Štvrtok:
Piatok:
Sobota:
Nedeľa:
10:00 - 22:00
10:00 - 22:00
10:00 - 22:00
10:00 - 22:00
10:00 - 22:00
10:00 - 22:00
ZATVORENÉ
Možnosti:

Parkovanie automobilom
Kapacita: neuvedená
Do 50m od podniku
Parkovanie autobusom
Kapacita: neuvedená
Do 150m od podniku
 
Sedenie vonku (terasa) Kapacita: 40
Náchádza sa v dvorovej časti, oddelená podbráním od ulice. Terasa je v pokojnom prostredí.
 
Priestory pre uzavretú spoločnosť Kapacita: 25
Samostatné sedenie (zadná sála) pre uzavretú spoločnosť s kapacitou 25 osôb. Podmienky: osobne alebo telefonicky dohodou. Možná rezervácia. Vopred dojednané menu.
 
 
 
www.lionel.sk
Partneri - www.gastromenu.sk
Sport Academy Vratna Slovakia.jpg  Vinotéky & vinárne  Trnava - Live  WGM, s.r.o.  Instagram - Branislav Brežák 
 
 
 » Vstup pre klientov | » Vstup pre E-shop predajcov   Webmaster: » WGM, s.r.o. - all rights reserved