logo-www.gastromenu.sk

Tvoj portál do sveta gastronómie, relaxu, ubytovania a zábavy

Kontakty Klient prihlásenie

Denné - obedové menu

Okres Trnava
Okres Topoľčany
Okres Bardejov

Donášková služba

Okres Trnava
Okres Topoľčany

Prezentácie

Gastromenu

Aktuálne akcie
Blog
Fotogaléria


Hotel Barbakan****

Štefánikova 11; 91701 Trnava
Reštaurácia: Hotel Barbakan**** na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Hotel Barbakan**** na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Hotel Barbakan**** na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Hotel Barbakan**** na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Hotel Barbakan**** na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Hotel Barbakan**** na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Hotel Barbakan**** na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Hotel Barbakan**** na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Hotel Barbakan**** na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Hotel Barbakan**** na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Hotel Barbakan**** na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Hotel Barbakan**** na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Hotel Barbakan**** na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Hotel Barbakan**** na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Hotel Barbakan**** na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Hotel Barbakan**** na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Hotel Barbakan**** na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Hotel Barbakan**** na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Hotel Barbakan**** na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Hotel Barbakan**** na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Hotel Barbakan**** na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Hotel Barbakan**** na www.gastromenu.sk
Luxusná reštaurácia Hotela Barbakan Vás spolu so svojim príjemným a vysoko kvalifikovaným personálom rada priví...
» čekuj

Blog

Kde sú ľudia, kde mám personál?

Po dvojmesačnom intenzívnom navštevovaní gastro prevádzok ponúkam môj pohľad o stave gastronómie v meste Trnava a jej okolia, čo sa týka pracovnej sily. Čiže ľudí, ktorí v tomto segmen...
09.11.2018 23:08:08
» čítaj ďalej

Reklama
Recepty
Zajac na horčici
1. Domáceho zajaca naporcujeme na osem častí. 2. Na masle a oleji opečieme mäso z obidvoch strán. Mäso vyberieme z hrnca a na jeho mieste orestujeme nahrubo nakrájanú cibuľu, pretlačený cesnak, čerstvé bylinky (petržlen, tymián), bobkový list, okoreníme ml. čiernym korením, pridáme horčicu, zarestujeme, zalejeme vodou a vínom, vložíme späť mäso zo zajaca, osolíme a varíme veľmi miernym varom hodinu. (Kto chce, môže pridať ku koncu trochu smotany. Použité z televízneho programu Kluci v akci....
Reklama

Reštaurácia Bono   Bratislavská 15, 917 02 Trnava

Naša reštaurácia vás zaujme nie len interiérom, v ktorej poriadame spoločenské akcie ako sú rôzne rodinné oslavy, promócie, atď., ale hlavne výborným jedlom, ktoré pripravujú s láskou naši kuchári. Varíme trendy a zdravo. Veľkou výhodou je naše parkovanie pred reštauráciou.

Rozvážame aj denné - obedové menu do firiem. Podmienky treba dohodnúť na tel. č.: 0907 556 100, 0904 646 675


Kontakty   » mapa
Zaradenie: Reštaurácia
Lokalita: mimo centra TT
Telefón: 0907 556 100, 0904 646 675
Bratislavská 15, 917 02 Trnava
Rezervácie: 0907 556 100, 0904 646 675


Otváracie hodiny
Pondelok: Utorok: Streda: Štvrtok: Piatok: Sobota: Nedela:
08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 ZATVORENÉ ZATVORENÉ
Parkovanie
Parkovanie automobilom
Kapacita: neuvedená
Pri podniku
Parkovanie autobusom
Kapacita: neuvedená
Pri podniku

Priestory pre uzavretú spoločnosť Kapacita: 60
Naša reštaurácia ponúka priestory dva.

- priestor reštaurácie s kapacitou 60 osôb
- priestor, samostatná časť s kapacitou 15 osôb

Reštaurácia Bono



Fotoalbum Gastromenu.sk

Októberfest Trnava 2018

Októberfest 2018, pivné špeciály až z Nemecka už aj v Trnave. Festival, ktorý naladil Trnavu na mníchovskú atmosféru. Čekni fotogalériu! :-) Foto Branislav Brežák. Sleduj môj Instagramový profil: branislav.brezak...
» čekuj
Aktualizované: 10.11.2018 00:06:30


Tvoj portál do sveta gastronómie, relaxu, ubytovania a zábavy



 

O nás

Kontakty

Vstup pre klientov

 

 

 

Zostaň v spojení



Naši partneri
ranislav Brežák - Instagram  Vinotéky & vinárne  Trnava - Live  Lionel penzión

Webmaster: » WGM, s.r.o. - all rights reserved