logo-www.gastromenu.sk

NÁJSŤ PODNIK NA GASTROMENU.SK:

www.gastromenu.sk - Váš portál do sveta gastronómie, ubytovania, relaxu, zábavy...

 
  

DENNÉ - OBEDOVÉ MENU

DONÁŠKOVÁ SLUŽBA

REKLAMA
Potrebujete si požičať auto ? 0905/615354
RECEPTY
Jahňací chrbát v kukuričnej kruste zo zemiakovo–zázvorovým pyré
Jahňací chrbát s kosťou si pripravíme očistením kostí od kúskov mäsa a od blán a umyjeme pod tečúcou vodou. Hmotu, z ktorej budeme robiť krustu si pripravíme z kukuričnej strúhanky, posekaných tekvicových zrniek, horčice, soli, tymianu a mierne vyšľahaného vaječného bielka tak, že všetky ingrediencie zmiešame. Do vyšľahaného vajíčka pridáme solamyl a takto pripravenou zmesou potrieme časť mäsa, na ktorú chceme vytvoriť krustu a následne celý kus mäsa mierne posolíme. Zo zmesi na krustu si vyformujeme tenký plátok a priložíme ho na mäso potreté vajcom a solamylom. Mäso položíme na mierne pomastený plech a pečieme v konvektomate na kombinácii 160oC približne 13 minút, pričom sa môže dĺžka pečenia meniť podľa veľkosti mäsa. Po upečení necháme mäso mierne ochladnúť a nakrájame ho. Zemiakovo – zázvorové pyré Zemiakové pyré so zázvorom pripravíme zo zemiakov, ktoré očistíme, nakrájame a uvaríme v osolenej vode. Z 33% smotany, masla, najemno nakrájanej šalotky, nadrobno nakrájanej vňate z mladej cibuľky, nadrobno nakrájanej čerstvej pažítky, nastrúhaného zázvoru, soli a bieleho korenia pripravíme hmotu, ktorú pridáme do zemiakového pyré pripraveného z uvarených zemiakov. Restovaný kaleráb s tekvicovými jadrami Jarný kaleráb očistíme, umyjeme pod tečúcou vodou a nakrájame na tenké rezance. Mierne ho predvaríme v osolenej vode. Kaleráb scedíme, na panvici si roztopíme maslo, orestujeme na ňom kaleráb, ku ktorému pridáme na drobné kúsky rozsekané tekvicové jadrá. Pridáme med a dosolíme podľa chuti. Vínová redukcia Z cibule a koreňovej zeleniny si pripravíme tmavý zeleninový základ, zalejeme ho vopred pripraveným vývarom z hovädzích kostí a zredukujeme na polovičný objem. Pridáme víno, kúsky tymianu a opäť redukujeme. Keď sa omáčka zredukuje na požadovaný objem, precedíme ju cez husté cedidlo. Podľa potreby pridáme soľ. Recept z finále Junior Nowaco Cup 2009/2010....
REKLAMA
Super tepovanie 0948 888 543

Pekárska 39; 917 01 Trnava;   » mapa
» charakteristika  | » naša ponuka  | » fotogaléria

  • Naša ponuka
    Špeciality z medzinárodnej kuchyne, steaky, ryby, šaláty, grilované špeciality, pizza, denné menu, atď. Možnosť organizovania spoločenských, firemných a rodinných akcií. Poriadame rôzne vystúpenia hudobných skupín.
  •  
    Aktuálne akcie, pozvánky, ponuky...
    Do pracovného pomeru príjmeme pomocnú silu do kuchyne. Nástup ihneď. Info na t.č. 0907725196 alebo priamo na prevádzke.
     
    O podniku :
    Reštaurácia
    Lokalita: centrum TT
    Telefón: 033/551 58 87
    Rezervácie: 033/551 58 87
    Z.vedúci: Tibor Pecko
    E-mail: » steakhousett@gmail.com
    Otváracie hodiny:
    Pondelok
    Utorok
    Streda
    Štvrtok
    Piatok
    Sobota
    Nedeľa
    09:00 - 23:00
    09:00 - 23:00
    09:00 - 23:00
    09:00 - 23:00
    09:00 - 01:00
    10:00 - 01:00
    10:00 - 22:00
    Ponuka :
     
    Možnosti :

    Parkovanie automobilom
    Kapacita: neuvedená
    Pri podniku
    Parkovanie autobusom
    Kapacita: neuvedená
    Pri podniku
     
    Sedenie vonku (terasa) Kapacita: 100
    Prekrytá terasa je situovaná vo dvore podniku.
     
    Priestory pre uzavretú spoločnosť Kapacita: 170
    Reštaurácia poskytuje 4 priestory. Na prízemí s kapacitou 50 osôb a na poschodí dve časti s kapacitou 40 a 30 osôb. Zvlášť klimatizovaný separé salónik s kapacitou 50 osôb.
     
     
     
    www.lionel.sk
    Partneri - www.gastromenu.sk
    Sport Academy Vratna Slovakia.jpg  Vinotéky & vinárne  Trnava - Live  WGM, s.r.o.  www.doubleagency.sk 
     
     
     » Vstup pre klientov | » Vstup pre E-shop predajcov   Webmaster: » WGM, s.r.o. - all rights reserved