čo ti chýba na Gatromenu ? pridaj svoj podnik na Gatromenu


Vegan figový koláč

Cícer si vždy vopred uvarím, nepoužívam žiadne polotovary ani konzervy. Banány si roztlačíme vidličkou úplne na kašu a pridáme uvarený, rozmixovaný cícer s (100 ml.) kokosovým...


Šaláty, burgre a hlavne cestoviny, ktoré sa až pýtajú zjesť :-)

Znovu som zažíval ten pocit spokojnosti, keď navštíviš prevádzku a v nej funguje všetko ako má. V tomto prípade je možno táto prevádzka trochu atypická, ale o to funkčnejšia. Ba priam môžem povedať, koncept majiteľa stánku rýchleho občerstvenia Kimli pasta Rada Kimličku je tak zaujímavý, že o ňom píšem našťastie (myslím si) ako prvý.

A prečo našťastie?

Pri fotografovaní jedál, kvôli prezentácii na Gastromenu.sk som mal možnosť aj jedlá ochutnať. Vlastne ja ako aj kuchár, ktorý som niekoľko rokov profesionálne aj varil a to najmä talianske jedlá a samozrejme aj mnoho iných, môžem zhodnotiť ich vzhľad a chuť.


(blog pokračuje ďalej, čítaj dolu)
Pred hodnotením, ale najprv predstavím samotnú prevádzku.

Je to vlastne príves, ktorému Rado (budem nazývať tak pána Kimličku) našiel pevné miesto v areáli obchodného centra City Park Trnava. Profi zariadená kuchyňa so všetkými štandardmi, ktoré napomáhajú k príprave a vareniu tak kvalitných street food-ových jedál.

Rado, ako tušil čo chýba v Trnave (street food-ových konceptov), zameral sa hlavne na cestoviny. Z jeho kuchárskych skúseností, ktoré nadobúdal niekoľko rokov na európskych riečnych lodiach si všetko toto umenie preniesol do Trnavy. Samozrejme ponuka nespočíva len z cestovín. Do svojej ponuky zaradil aj dva vynikajúce burgre a niekoľko šalátov. Celú ponuku si pozri v jedálnom lístku Kimli pasta.

A teraz môžem prejsť k môjmu hodnoteniu. Ako to vyplýva už z úvodu tohoto blogu, bol som nesmierne spokojný s kvalitou pripravovaných jedál. Tá chuť cestovín bola nad moje očakávania. Obrovskú radosť mi urobil aj tuniakový šalát, ktorý som si neskôr objednal k obedu. Tá čerstvosť zeleniny, chrumkavosť žemli a celková chuť ma úplne odrovnali.
Stál som pri príprave mnohých jedál, ono vlastne bol som na mieste v čase obedu, ktoré som následne fotografoval. Videl som úžasnú gastronómiu, ktorou sa Rado už nejaký čas v areáli City Parku prezentuje. Čiže celkové resumé? Objednávať, objednávať a objednávať:-). Malá rada na záver. Pri objednávaní je vhodné, keď si jedlo vyberieš skôr z jedálneho lístku. Takto budeš svoje cestoviny, burger, alebo šalát mať presne na čas, ktorý ti vyhovuje. Takže dobrú chuť a ja sa teším na nové veci, ktoré objavím a predám ti informácie prostredníctvom môjho ďalšieho blogu.

Pozri aj môj profil branislav.brezak na Instagrame
Autor: Branislav Brežák Zdroj: Foto Branislav Brežák

« všetky blogy