čo ti chýba na Gatromenu ? pridaj svoj podnik na Gatromenu


Vegan figový koláč

Cícer si vždy vopred uvarím, nepoužívam žiadne polotovary ani konzervy. Banány si roztlačíme vidličkou úplne na kašu a pridáme uvarený, rozmixovaný cícer s (100 ml.) kokosovým...


Tiramisu, král talianských dezertov

Tiramisu je základ sladkej ponuky, ktorý riešiš minimálne pri zostavovaní tvojej ponuky dezertov, pri otváraní reštaurácie orientovanej na talianskú kuchyňu.

(tento blog je určený hlavne pre tých, ktorí si rozmýšľajú otvoriť vlastnú reštauráciu, kaviareň alebo iný gastro podnik).


Tiramisu je dezert, ktorý asi nikdy neprestane nudiť!


Už len ja poznám receptov neúrekom, a za tých čias, čo sa pohybujem v gastronómii, by som ich mohol napísať minimálne desať.


Ja osobne kávu vždy môžem. A myslím, že nie je deň, ktorý bez kávy u mňa neprejde.

Tiramisu je neodmysliteľne spojená s kávou. (otázka je, či je tiramisu on, ona, alebo ono :-D)
Kvalita kávy, ktorá v tejto dobe už nie je u nás odkázaná na nedostatok informácií (ako má kultúra kávy vyzerať), ti predurčuje vychutnať si dúšok tohoto potešenia bez akýchkoľvek pochybností.

Tá dôležitosť vyladených častí skladačky, ktoré sú za potreby pri príprave kávy, určuje návštevnosť tvojej gastro prevádzky.

Pozri aj fotogalériu z festivalu Októberfest 2018 Trnava

Čekuj aj ďalšie blogy na Gastromenu.sk

.

Tak čo? Kávu, alebo len Tiramisu?

Alebo oboje?

Rozhodni sa sám! A keď chceš, tu je recept pre tvoje rýchlejšie sa rozhodovanie.


Blog, ktorý píše čas, a ktorého autorom som ja (nevnímajúc fotografií a samotného receptu)

.

Som food & event blogger a môj profil na Instagrame

je branislav.brezak
Autor: Branislav Brežák Zdroj: Foto Branislav Brežák

« všetky blogy