čo ti chýba na Gatromenu ?



Po novom sme začali už aj kvízovať - hraj o vstupenky na naj grilovačku

V dávnej, pradávnej dobe sme na Gastromenu.sk kvízovali. Po novom kvízujeme opäť! :-)) Ok. Pekne poporiadku. V minulosti Gastromenu.sk zaviedlo mnoho systémov, ktoré boli zaručenou...
10.05.2019   
» čítaj celý blog

Pečené írske hovädzie rebierko so zemiakovým fondantom, tekvicové pyré s pečenou cibuľkou a lahodnou parmezánovou penou

◾ Príprava hovädzieho rebra: Do pekáča vložíme rebro, mrkvu, zelerové stonky, cibuľu a bobkový list. Zalejeme zeleninovým vývarom a prikryté dusíme v rúre pri 160 °C približne 3,5...

Merkur Pub & Restaurant

Trstínska cesta 1; 917 01 Trnava
Merkur Pub & Restaurant na www.gastromenu.sk Merkur Pub & Restaurant na www.gastromenu.sk Merkur Pub & Restaurant na www.gastromenu.sk Merkur Pub & Restaurant na www.gastromenu.sk Merkur Pub & Restaurant na www.gastromenu.sk Merkur Pub & Restaurant na www.gastromenu.sk Merkur Pub & Restaurant na www.gastromenu.sk Merkur Pub & Restaurant na www.gastromenu.sk Merkur Pub & Restaurant na www.gastromenu.sk Merkur Pub & Restaurant na www.gastromenu.sk Merkur Pub & Restaurant na www.gastromenu.sk Merkur Pub & Restaurant na www.gastromenu.sk
Sme reštaurácia a pub, ktorá sa nachádza v obchodnom centre Merkúr v Trnave. Naše služby: ◾ usporadúvanie spoločenských akcii ◾...
» čekuj

V Trnave fičia raňajky. Vieš o tom?

Bude to Omeleta, Ham & eggs, alebo Panini? Tak to ti prezradí tento blog. A ešte ako začnem, skús si najprv prezrieť priložené fotografie a pripraviť sa tým ešte lepšie na túto tému...
28.04.2019   
» čítaj celý blog

Countryfest Bohunice 2019: Ani toto leto sa nudiť rozhodne nebudete

S príchodom leta sa v Jaslovských Bohuniciach uskutoční ďalší ročník obľúbeného country festivalu. Aj tento raz sa môžete tešiť na kvalitnú hudbu od domácich, ale aj zahraničných...
21.04.2019   
» čítaj celý blog

Párty na ktorú sa nezabúda - La Cantine

Je veľa spôsobov ako si zorganizovať svoju párty. Najdôležitejšie pre každého je aby jeho párty dopadla tak, že si ju pozvaní budú pamätať ešte niekoľko rokov. Však o to ide,...
13.04.2019   
» čítaj celý blog

Sleduj aj večerné menu na Gastromenu.sk

Už aj v tejto ponuke večerného menu si môžeš vybrať z jedál na Gastromenu.sk . Dlhoročná ponuka obedového menu je už niekoľko mesiacov rozšírená na ďalšie 3, a to ponuka...
09.04.2019   
» čítaj celý blog


Recepty na Gastromenu.sk


Cotoletta alla Bolognese

Potrebné suroviny na 1 porciu

  • 200 g. vykostené bravčové nízke karé
  • strúhanka
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • muškátový mletý kvet
  • 1 dl. paradajkové pyré
  • slepačí vývar
  • 0,5 dl. suché biele víno
  • olivový olej
  • 1 dl. smotana na šľahanie
  • 2 plátky dusenej šunky
  • 2 plátky tvrdého syra Eidam
  • solamyl
  • 1 ks. citrón
  • petržlenová vňať
  • Postup prípravy

    Mäso umyjeme a usušíme. Rezeň vyklepeme v strúhanke do obdlžníkového tvaru. Osolíme a vypražíme. Vylejeme prebytočný olej a podlejeme postupne vývarom, vínom, smotanou a paradajkovým pyré. Omáčka musí mať ružovú až mierne červenú farbu. Osolíme a okoreníme. Na rezeň položíme dusenú šunku a plátky syru. Mierne podusíme a zahustíme. Nakoniec pokapeme citrónovou šťavou. Mäso vytiahneme a položíme na tanier. Prelejeme omáčkou. Ozdobíme čerstvou petržlenovou vňaťou, posypaním na okraje taniera. Podávame s oblohou, list hlávkového ružičkového šalátu, mesiačik paradajky, kolečko šalátovej uhorky a polkou citrónu. Podávame s hranolčekmi, alebo špagetami s maslom zvlášť na dezertnom tanieri.