čo ti chýba na Gatromenu ?



1. RumFest splnil moje očakávania na jednotku

Pokiaľ si si nevšimol, tak včera 15.06.2019 sa konal v Trnave prvý rumový festival. Trnavské Nádvorie bolo tým miestom, kde sa barmani a barmanky pred sebou predháňali svojim umením. Kde...
16.06.2019   
» čítaj celý blog

Čerešňový koláč s nádychom mäty bez lepku a laktózy

Najskôr si natrhajte veľa čerstvej mäty. Čím viac druhov mäty, tým lepšie. Ja som nazbierala aspoň tri veľké hrste. Mätu umyjeme, obtrháme listy a zmixujeme spolu s vajíčkami...

Treeclub bar & restaurant

SNP 87; 919 04 Smolenice
Treeclub bar & restaurant na www.gastromenu.sk Treeclub bar & restaurant na www.gastromenu.sk Treeclub bar & restaurant na www.gastromenu.sk Treeclub bar & restaurant na www.gastromenu.sk Treeclub bar & restaurant na www.gastromenu.sk Treeclub bar & restaurant na www.gastromenu.sk Treeclub bar & restaurant na www.gastromenu.sk Treeclub bar & restaurant na www.gastromenu.sk Treeclub bar & restaurant na www.gastromenu.sk Treeclub bar & restaurant na www.gastromenu.sk Treeclub bar & restaurant na www.gastromenu.sk Treeclub bar & restaurant na www.gastromenu.sk
Uniknite ruchu mesta a nechajte sa zlákať príjemne živým kľudom. Náš bar s reštauráciou sa nachádza v centre Smoleníc, neďaleko Trnavy v...
» čekuj

Kráľovské privilégium: oslávme spoločne 600-ročnicu na Trnavskej 13

Trnava dostala pred 600 rokmi kráľovskú výsadu. Mohla začať variť a predávať pivo. Pozývame ťa na pochod a oslavy jubilejného a tento rok významného ročníku Trnavskej 13. OZ...
10.06.2019   
» čítaj celý blog

Boli sme na Flavour Fair - Festival chutí v Považskej Bystrici

Flavour Fair - festival chutí 2019 je festivalom, ktorý už svojim 5. ročníkom prilákal opäť niekoľko stoviek návštevníkov. Festival je organizovaný firmou Big Green Egg Slovensko. Čo...
02.06.2019   
» čítaj celý blog

Už tento víkend bude tretie pokračovanie obľúbeného Food Festu v Trnave

V poradí už tretie pokračovanie obľúbeného Food Fest-u Trnava sa uskutoční na novom mieste - pred Nákupným centrom City Aréna. Všetkých milovníkov pouličných špecialít v duchu...
27.05.2019   
» čítaj celý blog

Po novom sme začali už aj kvízovať - hraj o vstupenky na naj grilovačku

V dávnej, pradávnej dobe sme na Gastromenu.sk kvízovali. Po novom kvízujeme opäť! :-)) Ok. Pekne poporiadku. V minulosti Gastromenu.sk zaviedlo mnoho systémov, ktoré boli zaručenou...
10.05.2019   
» čítaj celý blog


Recepty na Gastromenu.sk


Piccata Lombarda

Potrebné suroviny na 1 porciu

  • 200 g. vykostené bravčové nízke karé
  • 2 ks. citrón
  • slepačí vývar
  • suché biele víno
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • muškátový mletý kvet
  • olivový olej
  • solamyl
  • petržlenová vňať
  • Postup prípravy

    Karé nakrájame na tri medajlóniky, naklepeme a prudko ich opečieme na horúcom oleji. Prebytočný olej vylejeme. Podlejeme vývarom a vínom. Pridáme soľ, mleté čierne korenie, muškátový mletý kvet, tri na hrubo nakrájané rezy citrónu, citrónovú šťavu. Zahustíme solamylom. Mäso vyberieme a uložíme na tanier. Na mäso poukladáme rezy citrónu a prelejeme omáčkou. Ozdobíme čerstvou petržlenovou vňaťou, posypaním na okraje taniera. Podávame s oblohou, list hlávkového ružičkového šalátu, mesiačik paradajky, kolečko šalátovej uhorky a polku citrónu. Podávame s hranolčekmi, alebo špagetami s maslom, zvlášť na dezertnom tanieri.




    Rumfest 2019 - prvý rumový festival na Slovensku
    Gastromenu.sk ti prináša niekoľko fotografií z tohoto, pre nás veľmi zaujímavého a veľmi podareného 1. ročníka festivalu, venovanému kvalitným rumom. Vydarený event určite nenechá ešte niekoľko týždňov nikoho chladným a už s určitosťou môžeme tvrdiť, že sa ďalšieho ročníku ako mediálny partner tohoto podujatia, u...
    » čekuj
    Aktualizované 15.06.2019