čo ti chýba na Gatromenu ? pridaj svoj podnik na Gatromenu


Gin Fest Slovakia 2019: Zapojte všetky zmysly!

Predchádzajúce ročníky Gin Festu ukázali stále narastajúcu popularitu ginu, ale aj záujem o tematické eventy z barového prostredia. V jeden deň sa spojí odborná verejnosť a...
21.08.2019   
» čítaj celý blog

Spiced G&T

Tento osviežujúci drink je tak jednoduchý, že si ho môžeš kedykoľvek doma sám pripraviť. Pripraviť si ho môžeš nie len pre seba ale aj na svojej ginovej párty pre svojich hostí,...

Penzión Rosenthal

Ružindol 129; 919 61 Ružindol
Penzión Rosenthal na www.gastromenu.sk Penzión Rosenthal na www.gastromenu.sk Penzión Rosenthal na www.gastromenu.sk Penzión Rosenthal na www.gastromenu.sk Penzión Rosenthal na www.gastromenu.sk Penzión Rosenthal na www.gastromenu.sk Penzión Rosenthal na www.gastromenu.sk Penzión Rosenthal na www.gastromenu.sk Penzión Rosenthal na www.gastromenu.sk Penzión Rosenthal na www.gastromenu.sk Penzión Rosenthal na www.gastromenu.sk Penzión Rosenthal na www.gastromenu.sk Penzión Rosenthal na www.gastromenu.sk Penzión Rosenthal na www.gastromenu.sk Penzión Rosenthal na www.gastromenu.sk Penzión Rosenthal na www.gastromenu.sk Penzión Rosenthal na www.gastromenu.sk Penzión Rosenthal na www.gastromenu.sk Penzión Rosenthal na www.gastromenu.sk Penzión Rosenthal na www.gastromenu.sk Penzión Rosenthal na www.gastromenu.sk Penzión Rosenthal na www.gastromenu.sk Penzión Rosenthal na www.gastromenu.sk Penzión Rosenthal na www.gastromenu.sk
Skúsenosti, ktoré som dlhé roky zbierala prácou v zahraničí, teraz využívam v prevádzkovaní môjho penziónu. ◾ Volám sa Klaudia...
» čekuj

Trnavská promenáda a jej tisíc chutí piva a jedla pod holým nebom

Pivný festival s nad regionálnou spoluprácou pív opäť prichádza do Trnavy. 23 a 24. augusta 2019 si pod holým nebom vychutnáte pestrý výber tých najlepších remeselných...
12.08.2019   
» čítaj celý blog

Hody Trebatice + vyhraj 4 vstupenky na festival Lodenica

Ďalším pokračovaním z troj tripu augustových festivalov od organizátora Morning Net, s.r.o. sú Hody Trebatice. Hlavne piatok vyzerá veľmi dobre a takými vystupujúcimi ako Desmod,...
11.08.2019   
» čítaj celý blog

Festival Červeník, Hody Trebatice a Lodenica

Týmto víkendom začína festivalový troj trip, čoho prvým je festival Červeník, o týždeň neskôr sú to Hody Trebatice a posledný augustový víkend je to asi najznámejší z nich...
08.08.2019   
» čítaj celý blog

Ako nakupovať so zľavou na Gastromenu.sk, prečo sa registrovať?

V prvom rade je to hlavne sporenie si kreditov, ktoré sa dajú uplatniť ako zľava pri nákupe jedál v on-line donáške na Gastromenu.sk. Po druhé, je to možnosť sa zúčastňovať...
25.07.2019   
» čítaj celý blog


Recepty na Gastromenu.sk


Piccata Lombarda

Potrebné suroviny na 1 porciu

  • 200 g. vykostené bravčové nízke karé
  • 2 ks. citrón
  • slepačí vývar
  • suché biele víno
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • muškátový mletý kvet
  • olivový olej
  • solamyl
  • petržlenová vňať
  • Postup prípravy

    Karé nakrájame na tri medajlóniky, naklepeme a prudko ich opečieme na horúcom oleji. Prebytočný olej vylejeme. Podlejeme vývarom a vínom. Pridáme soľ, mleté čierne korenie, muškátový mletý kvet, tri na hrubo nakrájané rezy citrónu, citrónovú šťavu. Zahustíme solamylom. Mäso vyberieme a uložíme na tanier. Na mäso poukladáme rezy citrónu a prelejeme omáčkou. Ozdobíme čerstvou petržlenovou vňaťou, posypaním na okraje taniera. Podávame s oblohou, list hlávkového ružičkového šalátu, mesiačik paradajky, kolečko šalátovej uhorky a polku citrónu. Podávame s hranolčekmi, alebo špagetami s maslom, zvlášť na dezertnom tanieri.