Prosecco Frizzante DOC 2019
7.1 / 10
6,91 €
Prosecco Frizzante DOC 2019

TOP ponuka

Denné menu

Raňajkové menu

Trnava
1

Obedové menu

Trnava
13

On-line donáška






 


Blog
Blog Gastromenu.sk - Po čom ženy túžia
"Sorry, guys, but you won’t be able to get a reservation at our hotel - ever - because only women are allowed". Túto vetu by ste si pravdepodobne vypočuli, ak by ste si chceli ako muž rezervovať ubytovanie v hoteli Som Dona na Malorke. Nedávno otvorený hotel totiž poskytuje ubytovanie...
19.06.2021


Blog
Blog Gastromenu.sk - História vinárstva na Slovensku Najväčšia epidémia európskeho vinohradníctva - fyloxéra
V minulosti, rovnako ako dnes, sužovali vinohradníkov rôzne choroby viniča (napríklad perenospóra, múčnatka viničová a ďalšie). Žiadne neboli natoľko devastačné, že by prepukli do globálnej epidémie. S jedinou výnimkou. Tou sa stala fyloxéra, ktorá zasiahla takmer celý...
08.06.2021

Blog
Blog Gastromenu.sk - História vinárstva na Slovensku: Počiatky šumivých vín II.
V prvej časti článku o histórii šumivých vín sme spomínali, že Johann Fischer a Michal Schönbauer založili v Bratislave prvú "nefrancúzsku" spoločnosť na výrobu sektov na svete. Úspech tejto bratislavskej firmy tkvel okrem iného v tom, že ich vedúci výroby A. Geiger strávil...
25.05.2021

Blog
Blog Gastromenu.sk - Aby gastro prežilo, potrebuje od štátu cielenú pomoc - Vojto Artz pre Hospodárske noviny
Prezident Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov Vojto Artz odpovedal na otázky redaktora Hospodárskych novín Pavla Novotného. Junior Milan Zimný Koval prichádza s novým podcastom "Chutný". Jeho prvým hosťom bol prezident Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov Vojto...
23.05.2021

Blog
Blog Gastromenu.sk - História vinárstva na Slovensku Počiatky šumivých vín I.
Počiatky šumivého vína sú pevne späté s oblasťou Champagne vo Francúzsku. Už v 18. storočí tam bolo etablovaných viacero firiem, ktoré vyvážali svoje produkty nielen do priľahlých oblastí, ale aj do vzdialenejších kútov Európy. Bolo to obdobie, kedy Francúzsko rozširovalo...
22.05.2021


Blog
Blog Gastromenu.sk - Vojto Artz: Reštart gastra po korone bude silný, náročný, ale na niečo aj dobrý
Vypočujte si prvý diel podcastu Chutný. Hosťom je Vojto Artz, prezident Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov. Ľudia chcú zážitok Cieľom je, aby jedlo bolo pôžitok a to okolo zážitok. Prvú skúsenosť s varením má zo štyroch rokov. Už vtedy mal v sebe túžbu...
18.05.2021