Eshop - Wineshop
Kontakty


 
Čo ti chýba na Gatromenu ? Pridaj svoj podnik na Gatromenu


TOP ponuky v okrese Topoľčany zverejnené na Gastromenu.sk

Blog
Blog Gastromenu.sk - Gastro špeciality európskych kuchýň očami Sloveniek
Pre tento článok sme oslovili ženy, ktoré sú pôvodom zo Slovenska, ale život ich zavial do rôznych európskych krajín. Niektoré z nich v zahraničí žijú na stálo, iné časť roka trávia v cudzine a časť roka u nás. O tom, ako si zvykli na špeciality a inú chuť tamojšej...
20.10.2020


Blog
Blog Gastromenu.sk - Dovolenka v karavane je spojením romantiky, voľnosti i dobrodružstva
Dovolenka v karavane, pre niekoho nostalgia, pre iného momentálne bezpečnejšie dovolenkovanie, pre ďalšieho zaujímavá inšpirácia. Výhodou dovolenky v karavane je naplánovanie cesty podľa vašich záujmov, ale aj flexibilná zmena trasy bez toho, aby ste riešili odhlasovanie...
15.10.2020

Blog
Blog Gastromenu.sk - Zdravé desiaty pre školákov
Ak patríte do vekovej kategórie 40 rokov a viac, iste si dobre pamätáte na desiaty, ktoré nám maminy pripravovali do školy. Boli ako cez "kopírak" v celej triede. Zlepovaný chlieb v tenkom obrúsku, ak sa podarilo, aj čerstvý rožok so salámou alebo domácou nátierkou. Ak sme nemali...
12.10.2020

Blog
Blog Gastromenu.sk - Spoznávate známe miesta z vtáčej perspektívy?
Mnoho krajín, miest, dediniek i turisticky navštevovaných oblastí poznáme už z prvého pohľadu na fotografii. Sú však vo svete aj atraktívne a nádherné miesta, na ktoré keď sa pozriete z výšky získavajú úplne iný rozmer. Niektoré z nich si priblížime v nasledujúcich...
06.10.2020

Blog
Blog Gastromenu.sk - Topinambur, netradičná zelenina je ideálnou potravinou pre diabetikov
Tejto rastline sa hovorí aj židovský alebo sladký zemiak, jeruzalemský artičok či slnečnica hľuznatá. Možno ste sa s ním už stretli, na prechádzke v lese, popri potokoch alebo na lúkach. Žlté vysoké kvety svoj najväčší poklad - hľuzy, ukrývajú v zemi. O topinambure sa...
02.10.2020


Blog
Blog Gastromenu.sk - Zeleninové inšpirácie zo záhradky
Leto už je úplne za nami a svedčia o tom aj dni, ktoré sú za našimi oknami. Ale čo s dopestovanou zeleninou z našej záhradky? Ako ju spracovať aj s niekoľkými nápadmi, sa už dozviete v nasledujúcich riadkoch tohto blogu od Petry Adamcovej z...
28.09.2020