Aj z Pizza Piccolino si objednáš už on-line!
![](./p_blog/89261818-33356741.jpg)
Tento on-line fenomén roztáča mútne vody aj v Trnave. V týchto časoch, kedy ľudia začínajú viac využívať túto formu on-line nákupu, z toho vyplýva viac výhod.
Môžme si ich postupne vysvetliť. Prvou a tou najdôležitejšou výhodou je sporenie si vlastného kreditu. Podnik, ktorý si prevádzkuje on-line donášku na Gastromenu.sk je aj v jeho zľavovom systéme. To znamená, že pri každej objednávke si kupujúci pripíše niekoľko kreditov, ktoré sa mu automaticky pripíšu na jeho konto. Nadobudnutý kredit môže následne použiť pri nasledujúcej objednávke a zľavniť si tým o niekoľko centíkov, alebo eur svoj nákup.
Samozrejme nadobudnutý kredit sa dá použiť iba v podniku, v ktorom si ho kupujúci (užívateľ Gastromenu.sk) nadobudol.
Tu si pozri profil podniku Pizza Piccolino
![](./p_blog/89261818-16810482.jpg)
Ďalšou výhodou je to, že po registrácii odpadá zbytočné vypisovanie formulára, ktorý slúži na dodanie objednávky. Pri registrácii to užívateľ portálu vypíše len raz, potvrdí vek a ochranu osobných údajov pre účely registrácie a môže veselo objednávať.
![](./p_blog/89261818-65635401.jpg)
Z toho vyplýva, že má presné informácie, v akých podnikoch nakupoval a aká je jeho výška kreditov. Pokiaľ je nejaká akcia, portál ho o nej informuje prostredníctvom svojho info e-mailu. A to je už štvrtá výhoda. Piatou výhodou je podnik z ktorého si kupujúci objedná ohodnotiť. Hviezdičkový systém, kde je 5 maximálny počet, je dobrým ukazovateľom spokojnosti samotných zákazníkov. K danému hodnoteniu sa samozrejme dá pridať aj komentár.
Ako poslednou výhodou by sme mohli spomenúť byť v čas informovaný, čo sa na Gastromenu.sk deje. Takto nepríde registrovaný užívateľ o žiadnu informáciu ako je napríklad info o výherných kvízoch a rôznych novinkách. Takže stačí sa už len registrovať a uskutočniť svoju prvú objednávku. Postupne budú pribúdať ďalšie a ďalšie reštaurácie, ktoré budú využívať náš on-line systém.
Do objednávania - Ži svoje Gastromenu.sk
Aktualizované: 19.09.2019
Autor: Gastromenu.sk
Zdroj: Autor textu Branislav Brežák