čo ti chýba na Gatromenu ?



Párty na ktorú sa nezabúda - La Cantine

Je veľa spôsobov ako si zorganizovať svoju párty. Najdôležitejšie pre každého je aby jeho párty dopadla tak, že si ju pozvaní budú pamätať ešte niekoľko rokov. Však o to ide,...
13.04.2019   
» čítaj celý blog

Mai Tai

Najprv zmiešame v šejkri obidva rumy, pridáme pomarančový likér (triple sec), mandľový sirup, limetkovú šťavu a ananásový džús. Dobre prešejkujeme, a to myslím dobre. Na koniec...

Reštaurácia Bono

Bratislavská 15; 917 02 Trnava
Reštaurácia Bono na www.gastromenu.sk Reštaurácia Bono na www.gastromenu.sk Reštaurácia Bono na www.gastromenu.sk Reštaurácia Bono na www.gastromenu.sk Reštaurácia Bono na www.gastromenu.sk Reštaurácia Bono na www.gastromenu.sk Reštaurácia Bono na www.gastromenu.sk Reštaurácia Bono na www.gastromenu.sk Reštaurácia Bono na www.gastromenu.sk Reštaurácia Bono na www.gastromenu.sk Reštaurácia Bono na www.gastromenu.sk Reštaurácia Bono na www.gastromenu.sk
Naša reštaurácia vás zaujme nie len interiérom, v ktorej poriadame spoločenské akcie ako sú rôzne rodinné oslavy, promócie, atď., ale...
» čekuj

Sleduj aj večerné menu na Gastromenu.sk

Už aj v tejto ponuke večerného menu si môžeš vybrať z jedál na Gastromenu.sk . Dlhoročná ponuka obedového menu je už niekoľko mesiacov rozšírená na ďalšie 3, a to ponuka...
09.04.2019   
» čítaj celý blog

Stav na trhu práce v gastronómii je katastrofický!

Ja neviem či som použil dostatočné slovo na stav trhu práce, v ktorom sa momentálne nachádzajú slovenské gastro prevádzky. Je pravda, že tento jav sledujem najmä v Trnave a jej okolí....
21.03.2019   
» čítaj celý blog

Boooóže to je dobrota! Kto zdieľa so mnou tento názor?

Moje milované sushi ide objednať už na Gastromenu.sk ON-LINE! On-line donáška začína na Gastromenu.sk s Asia Restaurant. Jedlá, ktoré patria medzi moje najobľúbenejšie sa dajú už...
01.03.2019   
» čítaj celý blog

Začíname! On-line donáška na Gastromenu.sk

Naše vývojárske štúdio a hlavne jeho šéf programátor Ľuboš Brežák podali excelentný výkon, a relatívne v krátkom čase je služba on-line objednávok donášky v záverečnej fáze....
17.02.2019   
» čítaj celý blog


Gastromenu.sk

Na začiatku nebolo nič, len podnet od nášho veľkého inšpirátora Milana Brežáka. A začalo to pár bitmi programu... Neskôr odhodlaním a prácou dvoch vizionárov Ľuboša Brežáka a Branislava Brežáka, ktorí vytvorili a tvoria Gastromenu.sk svet. V ňom denne sledujú tisícky zvedavých očí informácie, aby našli svoju gastronómiu, relax, ubytovanie a zábavu.

Svet kde si vyberieš z ponúk, ktoré nestihli byť ani na papieri. Aktuálnosť je tou najväčšou devízou Gastromenu.sk a jej tvorcami sú vlastne samotné podniky (reštaurácie, kaviarne, bary, hotely, penzióny...)

Všetko je na jednom mieste. Ako v sede tak aj v pohybe dostaneš čo potrebuješ. Máš chuť na raňajky, brunch, obed, alebo večeru? Na Gastromenu.sk hladný ani smädný neostaneš. Či on-line alebo telefonickou objednávkou jedál a nápojov, urobíš radosť sebe a svojim najbližším. Kde sa v kruhu priateľov staneš tou Star, na ktorú nikto nezabudne. Kde máš možnosť pár klikmi urobiť šťastným seba a všetkých vo svojom najbližšom okolí. Jedlo, pitie, ubytovanie, relax alebo zábava? To všetko je Gastromenu.sk

Začali sme v lete 2005, presne 17.6. 2005. Našim spoločným stretnutím, ktoré zmenilo náš život a životy mnohých z Vás. Z ničoho sme spolu s Tebou vybudovali to, čo poznáš dnes. Prvým podnikom bol Trnavský Hotel London na Kapitulskej v Trnave. Branislav obchodoval a Ľuboš fotografoval. Neskôr fotografovanie zebezpečoval Branislav a Ľuboš sa sústredil na ďalší vývoj Gastromenu.sk po programovej a technickej stránke. Prvé menu na Gastromenu.sk uzrelo svetlo sveta 31.8.2005. Celé memoáre snáď niekedy napíšeme, teraz ale poďme na súčasnosť.

Dnes je Gastromenu.sk tým, čo si žiadajú samotní návštevníci portálu. Kde sa za ten čas vyprofilovalo do takého formátu ako ho vidíš dnes. Kde aktuálnosť predčí veľa krát aj samotné webstránky jednotlivých podnikov nehovoriac o iných stránkach a portáloch, ktoré sa snažia Gastromenu kopírovať a napodobňovať.

Sleduj a čo je hlavné, ži svoje Gastromenu.