Čo ti chýba na Gatromenu ? Pridaj svoj podnik na Gatromenu


TreeClub je tiež on-line!

Ako ďalšieho zástupcu v on-line svete na Gastromenu.sk od dnes evidujeme TreeClub bar & restaurant zo Smoleníc. Vychýrený podnik na upätí malých Karpát, ktorý navštevujú mnohí...
18.11.2019   
» čítaj celý blog

Arašidový koláč s jablkami (bez lepku, bez cukru)

Vajíčka si oddelíme a žĺtka vymiešame s roztlačeným banánom do penista. Pridáme rozpustené maslo, kokosové mlieko a postupne ostatné suché suroviny. Arašidovú múku dosiahneme...

Pizza & restaurant Halenár

SNP 298/67; 919 04 Smolenice
Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk Pizza & restaurant Halenár na www.gastromenu.sk
Pizzéria & restaurant vznikla už 1. 4. 2004. Bola ako prvá v širokom okolí a postupne sa pridávali ďalšie. Svojou kvalitou už roky...
» čekuj

Udržiavam svoje telo, vnútro a myseľ v rovnováhe Jing a Jang

Gastromenu.sk už dlhšiu dobu spolupracuje z foodblogerkou Silviou Kollárovou a mne je veľkou cťou vám ju trochu predstaviť prostredníctvom mojich 20 otázok, ktoré som Silvii...
14.11.2019   
» čítaj celý blog

Tak čo, už máš odcvičené ?

Alena Krůtová je typickým príkladom ženy - mama dcéry Adélky, ktorá svojim životným štýlom inšpiruje mnohých z nás. Ktorá vie dokopy skĺbiť rodinu, podnikanie a svoj zdravý...
10.11.2019   
» čítaj celý blog

Prečo hodnotiť a vyjadriť svoj názor na Gastromenu.sk?

V dnešnej dobe, kde ťa neustále v telefóne vyzývajú rôzne aplikácie hodnotiť, kde sa kamkoľvek pohneš na internete a vyskočí ti okno "Ak si spokojný, nezabudni ohodnotiť", kde všetci...
13.10.2019   
» čítaj celý blog

Trnavský Októberfest vypukne vo štvrtok, sviatok pivárov potrvá tri dni

Sviatok pre milovníkov piva, ale aj dobrého jedla a zábavy. V City Parku na Trstínskej ulici vypukne už vo štvrtok 10. októbra 2019 druhý ročník trnavského Októberfestu. Októberfest...
09.10.2019   
» čítaj celý blog


WGM, s.r.o., IČO: 44 043 783, Hurbanova 18, 917 08 Trnava


ako prevádzkovateľ portálu www.gastromenu.sk,

poskytuje za účelom dodržiavania spravodlivosti a transparentnosti voči dotknutým osobám toto oboznámenie dotknutej osoby o spracovaní osobných údajov podľa článkov 13. a14. nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) a § 19 Zákona NR SR č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov

pod názvom

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účel spracúvania osobných údajov na portáli www.gastromenu.sk:

V rámci činnosti dochádza ku spracúvaniu osobných údajov za účelom kontaktu a poskytovania služieb.

Okruh dotknutých osôb: fyzické osoby a právnické osoby - dobrovoľní užívatelia portálu

Zoznam osobných údajov: Podľa druhu a rozsahu služieb: meno, priezvisko, adresa, telefón, e-mail, prípadne aj iné sociálne údaje poskytnuté dobrovoľne pre prípadnú registráciu na portáli.

Prenos osobných údajov do tretích krajín sa nerealizuje.

Lehoty na vymazanie osobných údajov: podľa registratúrneho poriadku 10 rokov

Z dôvodu dodržiavania zásady minimalizácie sú všetky poskytnuté osobné údaje nevyhnutnou  požiadavkou pre naplnenie účelu ich spracúvania.

Účel spracúvania osobných údajov v Marketingu:

V rámci činnosti dochádza ku spracúvaniu osobných údajov v evidencii užívateľov na účely zasielania marketingových ponúk, newslettrov, informácií o novinkách a akciách.

Okruh dotknutých osôb: fyzické osoby a právnické osoby

Zoznam osobných údajov: meno, priezvisko, tel.číslo, e-mail

Právny základ spracúvania osobných údajov: súhlas dotknutej osoby

Prenos osobných údajov do tretích krajín sa nerealizuje.

Lehoty na vymazanie osobných údajov: 3 roky

Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním osobných údajov, ktoré sa jej týkajú. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním; pred poskytnutím súhlasu musí byť dotknutá osoba o tejto skutočnosti informovaná. Dotknutá osoba môže kedykoľvek súhlas odvolať kontaktovaním prevádzkovateľa.

Účel spracúvania osobných údajov – formulár on-line objednávok donášky:

Pri odoslaní on-line objednávky donášky sa zadávajú údaje nevyhnutné pre doručenie predmetu objednávky dotknutej osobe.

Okruh dotknutých osôb: fyzické osoby

Zoznam osobných údajov: meno, priezvisko, adresa, tel.číslo, e-mail

Prenos údajov do tretích strán: údaje nevyhnutné pre doručenie predmetu objednávky sa poskytujú prevádzkovateľom podniku, ktorému bola objednávka odoslaná

Právny základ spracúvania osobných údajov: súhlas dotknutej osoby

Lehoty na vymazanie osobných údajov: 1 rok

Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním údajov potrebných pre doručenie, ktoré sa jej týkajú. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania týchto údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním; pred poskytnutím súhlasu musí byť dotknutá osoba o tejto skutočnosti informovaná. Dotknutá osoba môže kedykoľvek súhlas odvolať kontaktovaním prevádzkovateľa.

Dotknuté osoby, o ktorých sú spracúvané osobné údaje pre konkrétne vymedzené účely, si môžu uplatniť nasledovné práva:

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom - Právo na opravu osobných údajov - Právo na vymazanie osobných údajov - Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov - Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov - Právo na prenos svojich osobných údajov - Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

WGM, s.r.o. prijala všetky primerané personálne, organizačné a technické opatrenia za účelom maximálnej ochrany Vašich osobných údajov s cieľom v čo najväčšej miere znížiť riziko ich zneužitia. V zmysle našej povinnosti vyplývajúcej z článku 34 Nariadenia Vám ako dotknutým osobám oznamujeme, že ak nastane situácia, že ako prevádzkovateľ porušíme ochranu Vašich osobných údajov spôsobom, ktorý pravdepodobne povedie k vysokému riziku pre práva a slobody fyzických osôb, bez zbytočného odkladu Vám túto skutočnosť oznámime.

Právne predpisy a s ňou súvisiace spôsoby spracovávania Vašich osobných údajov sa môžu meniť. Ak sa tieto zásady rozhodneme aktualizovať, umiestnime zmeny na portáli Gastromenu.sk a budeme Vás o týchto zmenách informovať. V prípadoch, kedy má dôjsť k zásadnejšej zmene týchto zásad, alebo v prípade, kedy nám tak uloží zákon, budeme Vás informovať vopred. Žiadame Vás, aby ste si tieto zásady starostlivo prečítali a pri ďalšej komunikácii s nami, resp. používaní portálu Gastromenu.sk tieto zásady pravidelne kontrolovali.

Ak chcete podať sťažnosť na spôsob, akým sú vaše osobné údaje spracúvané, vrátane uplatnenia vyššie uvedených práv, môžete sa obrátiť na našu adresu: WGM, s.r.o. , Hurbanova 18, 917 08 Trnava, prípadne na gastromenu@gastromenu.sk

Všetky vaše podnety a sťažnosti riadne preveríme.

Ak nebudete spokojný s našou odpoveďou, alebo sa domnievate, že vaše osobné údaje spracúvame nespravodlivo, alebo nezákonne, môžete podať sťažnosť na dozorný orgán, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.
Adresa: Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27; tel. číslo: +421 /2/ 3231 3214; E-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk ., https://dataprotection.gov.sk

V Trnave: 16.2.2019