Tvoj portál do sveta gastronómie, relaxu, ubytovania a zábavy

Prihlásenie - klient
Čo ti chýba na Gatromenu.sk ?



Stav na trhu práce v gastronómii je katastrofický!

Ja neviem či som použil dostatočné slovo na stav trhu práce, v ktorom sa momentálne nachádzajú slovenské gastro prevádzky. Je pravda, že tento jav sledujem najmä v Trnave a jej okolí....
21.03.2019   
» čítaj celý blog

Krémeš

Ako prvé upečieme lístkové cesto. Zo zlatého klasu, mlieka a pudingu uvaríme hustý krém. Pridáme krištáľový a vanilkový cukor. V 1,5 dcl. mlieka uvaríme 2 lyžice polohrubej múky. Vo...

History pizzéria, café bar, disko

Trojičné námestie 11; 917 01 Trnava
History pizzéria, café bar, disko na www.gastromenu.sk History pizzéria, café bar, disko na www.gastromenu.sk History pizzéria, café bar, disko na www.gastromenu.sk History pizzéria, café bar, disko na www.gastromenu.sk History pizzéria, café bar, disko na www.gastromenu.sk History pizzéria, café bar, disko na www.gastromenu.sk History pizzéria, café bar, disko na www.gastromenu.sk History pizzéria, café bar, disko na www.gastromenu.sk History pizzéria, café bar, disko na www.gastromenu.sk History pizzéria, café bar, disko na www.gastromenu.sk History pizzéria, café bar, disko na www.gastromenu.sk History pizzéria, café bar, disko na www.gastromenu.sk History pizzéria, café bar, disko na www.gastromenu.sk History pizzéria, café bar, disko na www.gastromenu.sk History pizzéria, café bar, disko na www.gastromenu.sk History pizzéria, café bar, disko na www.gastromenu.sk History pizzéria, café bar, disko na www.gastromenu.sk History pizzéria, café bar, disko na www.gastromenu.sk
Nachádzame sa priamo v centre mesta na hlavnom Trojičnom námestí v "Zelenom dome" v Trnave. Reštaurácia, pizzéria je situoavaná v...
» čekuj

Boooóže to je dobrota! Kto zdieľa so mnou tento názor?

Moje milované sushi ide objednať už na Gastromenu.sk ON-LINE! On-line donáška začína na Gastromenu.sk s Asia Restaurant. Jedlá, ktoré patria medzi moje najobľúbenejšie sa dajú už...
01.03.2019   
» čítaj celý blog

Začíname! On-line donáška na Gastromenu.sk

Naše vývojárske štúdio a hlavne jeho šéf programátor Ľuboš Brežák podali excelentný výkon, a relatívne v krátkom čase je služba on-line objednávok donášky v záverečnej fáze....
17.02.2019   
» čítaj celý blog

Vychutnaj si Ameriku v Elephant Diner

Po hlavne talianskych reštauráciách, ktoré sa u nás rozmohli v 90. rokov je momentálny fenomén dnešnej doby všade prítomná ponuka burgrov. Môj blog začína trochu pesimisticky. Chcem...
05.02.2019   
» čítaj celý blog

Šaláty, burgre a hlavne cestoviny, ktoré sa až pýtajú zjesť :-)

Znovu som zažíval ten pocit spokojnosti, keď navštíviš prevádzku a v nej funguje všetko ako má. V tomto prípade je možno táto prevádzka trochu atypická, ale o to funkčnejšia. Ba priam...
24.01.2019   
» čítaj celý blog


WGM, s.r.o., IČO: 44 043 783, Hurbanova 18, 917 08 Trnava


ako prevádzkovateľ portálu www.gastromenu.sk,

poskytuje za účelom dodržiavania spravodlivosti a transparentnosti voči dotknutým osobám toto oboznámenie dotknutej osoby o spracovaní osobných údajov podľa článkov 13. a14. nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) a § 19 Zákona NR SR č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov

pod názvom

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účel spracúvania osobných údajov na portáli www.gastromenu.sk:

V rámci činnosti dochádza ku spracúvaniu osobných údajov za účelom kontaktu a poskytovania služieb.

Okruh dotknutých osôb: fyzické osoby a právnické osoby - dobrovoľní užívatelia portálu

Zoznam osobných údajov: Podľa druhu a rozsahu služieb: meno, priezvisko, adresa, telefón, e-mail, prípadne aj iné sociálne údaje poskytnuté dobrovoľne pre prípadnú registráciu na portáli.

Prenos osobných údajov do tretích krajín sa nerealizuje.

Lehoty na vymazanie osobných údajov: podľa registratúrneho poriadku 10 rokov

Z dôvodu dodržiavania zásady minimalizácie sú všetky poskytnuté osobné údaje nevyhnutnou  požiadavkou pre naplnenie účelu ich spracúvania.

Účel spracúvania osobných údajov v Marketingu:

V rámci činnosti dochádza ku spracúvaniu osobných údajov v evidencii užívateľov na účely zasielania marketingových ponúk, newslettrov, informácií o novinkách a akciách.

Okruh dotknutých osôb: fyzické osoby a právnické osoby

Zoznam osobných údajov: meno, priezvisko, tel.číslo, e-mail

Právny základ spracúvania osobných údajov: súhlas dotknutej osoby

>Prenos osobných údajov do tretích krajín sa nerealizuje.

Lehoty na vymazanie osobných údajov: 3 roky

Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním osobných údajov, ktoré sa jej týkajú. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním; pred poskytnutím súhlasu musí byť dotknutá osoba o tejto skutočnosti informovaná. Dotknutá osoba môže kedykoľvek súhlas odvolať kontaktovaním prevádzkovateľa.

Účel spracúvania osobných údajov – formulár on-line objednávok donášky:

Pri odoslaní on-line objednávky donášky sa zadávajú údaje nevyhnutné pre doručenie predmetu objednávky dotknutej osobe.

Okruh dotknutých osôb: fyzické osoby

Zoznam osobných údajov: meno, priezvisko, adresa, tel.číslo, e-mail

Prenos údajov do tretích strán: údaje nevyhnutné pre doručenie predmetu objednávky sa poskytujú prevádzkovateľom podniku, ktorému bola objednávka odoslaná

Právny základ spracúvania osobných údajov: súhlas dotknutej osoby

Lehoty na vymazanie osobných údajov: 1 rok

Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním údajov potrebných pre doručenie, ktoré sa jej týkajú. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania týchto údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním; pred poskytnutím súhlasu musí byť dotknutá osoba o tejto skutočnosti informovaná. Dotknutá osoba môže kedykoľvek súhlas odvolať kontaktovaním prevádzkovateľa.

Dotknuté osoby, o ktorých sú spracúvané osobné údaje pre konkrétne vymedzené účely, si môžu uplatniť nasledovné práva:

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom - Právo na opravu osobných údajov - Právo na vymazanie osobných údajov - Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov - Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov - Právo na prenos svojich osobných údajov - Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

WGM, s.r.o. prijala všetky primerané personálne, organizačné a technické opatrenia za účelom maximálnej ochrany Vašich osobných údajov s cieľom v čo najväčšej miere znížiť riziko ich zneužitia. V zmysle našej povinnosti vyplývajúcej z článku 34 Nariadenia Vám ako dotknutým osobám oznamujeme, že ak nastane situácia, že ako prevádzkovateľ porušíme ochranu Vašich osobných údajov spôsobom, ktorý pravdepodobne povedie k vysokému riziku pre práva a slobody fyzických osôb, bez zbytočného odkladu Vám túto skutočnosť oznámime.

Právne predpisy a s ňou súvisiace spôsoby spracovávania Vašich osobných údajov sa môžu meniť. Ak sa tieto zásady rozhodneme aktualizovať, umiestnime zmeny na portáli Gastromenu.sk a budeme Vás o týchto zmenách informovať. V prípadoch, kedy má dôjsť k zásadnejšej zmene týchto zásad, alebo v prípade, kedy nám tak uloží zákon, budeme Vás informovať vopred. Žiadame Vás, aby ste si tieto zásady starostlivo prečítali a pri ďalšej komunikácii s nami, resp. používaní portálu Gastromenu.sk tieto zásady pravidelne kontrolovali.

Ak chcete podať sťažnosť na spôsob, akým sú vaše osobné údaje spracúvané, vrátane uplatnenia vyššie uvedených práv, môžete sa obrátiť na našu adresu: WGM, s.r.o. , Hurbanova 18, 917 08 Trnava, prípadne na gastromenu@gastromenu.sk

Všetky vaše podnety a sťažnosti riadne preveríme.

Ak nebudete spokojný s našou odpoveďou, alebo sa domnievate, že vaše osobné údaje spracúvame nespravodlivo, alebo nezákonne, môžete podať sťažnosť na dozorný orgán, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.
Adresa: Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27; tel. číslo: +421 /2/ 3231 3214; E-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk ., https://dataprotection.gov.sk

V Trnave: 16.2.2019