Fenomén zvaný streetfood
![](./p_blog/20156429-80228804.jpg)
Kvalitne upečená žemľa a použité kvalitné suroviny radia tento koncept na prvé miesta spôsobu nášho dnešného moderného stravovania.
Servis a rýchlosť objednávky je smerodatný pre rozhodovanie sa zákazníka, ale radšej mám výraz hosťa, ktorý sa rozhoduje na základe týchto ukazovateľov.
Čas je neúprosný a my s ním súťažíme skoro každý deň. Čiže, aký je tvoj názor? Berieš streetfood ako prijateľnú alternatívu na riešenie šetrenia času?
(blog pokračuje dole)
![](./p_blog/20156429-14590592.jpg)
Pozri si prezentáciu bistra Saigon
Aby sa rozumelo, nie že teraz som objavil Ameriku! Kvalitne urobený streetfood je tým z čoho mám veľkú radosť.
Žemľe, ktoré sa pečú priamo v podniku, tak aj všetky ingrediencie sú spracovávané tak aby splnili všetky nároky zdravo žijúceho jedinca našej spoločnosti.
(blog pokračuje dole)
![](./p_blog/20156429-82405464.jpg)
Fotografie týchto úžasných streetfood-ových vychytávok som odfotografoval v bistre Saigon v Trnave.
Viac informácií nájdeš už čoskoro v prezentácii Saigon na Gastromenu.sk
Aktualizované: 01.11.2018
Autor: Branislav Brežák