Bardolino Superiore DOCG "Speronà"
8.5 / 10
10,80 €
Bardolino Superiore DOCG "Speronà"

TOP ponuka

Trnava
3

Denné menu

On-line donáška






 


TOP ponuky v okrese Trnava zverejnené na Gastromenu.sk

Blog
Blog Gastromenu.sk - Hľadali dokonale vyladený gin, otvorili vlastnú destilérku
V Trenčianskych Tepliciach priamo na vstupe do kúpeľného parku vznikla nová prevádzka, ktorej energia priam pozýva na návštevu. Spoznajte príbeh lokálnej destilérky Likérka, v ktorej sa vyrába remeselný slovenský gin TOISON a bylinný likér Dr....
21.07.2021


Blog
Blog Gastromenu.sk - Otvorené viechy v Malých Karpatoch (r. 2021)
Malokarpatskí vinári vás počas júla až októbra 2021 srdečne pozývajú do svojich viech, v ktorých budete mať možnosť sa s nimi zoznámiť a porozprávať o výrobe ich vín. Ochutnajte vynikajúce vínka v kamenných pivniciach, podbrániach vinohradníckych domov, alebo v...
13.07.2021

Blog
Blog Gastromenu.sk - Niečo extra? Zážitková gastronómia
Zážitková gastronómia sa s modernou kultúrou zžíva po stáročia. Napriek tomu sa o nej v minulom roku začalo hovoriť ako o významnom trende. Je azda dôvodom vývoj estetiky jedla... alebo hovoríme o riskantnom marketingovom ťahu? obr. 1 - Angelique Schmeinck ponúkla prvé...
29.06.2021

Blog
Blog Gastromenu.sk - Po čom ženy túžia
"Sorry, guys, but you won’t be able to get a reservation at our hotel - ever - because only women are allowed". Túto vetu by ste si pravdepodobne vypočuli, ak by ste si chceli ako muž rezervovať ubytovanie v hoteli Som Dona na Malorke. Nedávno otvorený hotel totiž poskytuje ubytovanie...
19.06.2021

Blog
Blog Gastromenu.sk - História vinárstva na Slovensku Najväčšia epidémia európskeho vinohradníctva - fyloxéra
V minulosti, rovnako ako dnes, sužovali vinohradníkov rôzne choroby viniča (napríklad perenospóra, múčnatka viničová a ďalšie). Žiadne neboli natoľko devastačné, že by prepukli do globálnej epidémie. S jedinou výnimkou. Tou sa stala fyloxéra, ktorá zasiahla takmer celý...
08.06.2021


Blog
Blog Gastromenu.sk - História vinárstva na Slovensku: Počiatky šumivých vín II.
V prvej časti článku o histórii šumivých vín sme spomínali, že Johann Fischer a Michal Schönbauer založili v Bratislave prvú "nefrancúzsku" spoločnosť na výrobu sektov na svete. Úspech tejto bratislavskej firmy tkvel okrem iného v tom, že ich vedúci výroby A. Geiger strávil...
25.05.2021