logo-www.gastromenu.sk

Tvoj portál do sveta gastronómie, relaxu, ubytovania a zábavy

Kontakty Klient prihlásenie

Denné - obedové menu

Okres Trnava
Okres Topoľčany
Okres Bardejov

Donášková služba

Okres Trnava
Okres Topoľčany

Prezentácie

Gastromenu

Aktuálne akcie
Blog
Fotogaléria


Zbojnícke Bašty

Horné Bašty 4; 917 01 Trnava
Reštaurácia: Zbojnícke Bašty na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Zbojnícke Bašty na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Zbojnícke Bašty na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Zbojnícke Bašty na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Zbojnícke Bašty na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Zbojnícke Bašty na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Zbojnícke Bašty na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Zbojnícke Bašty na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Zbojnícke Bašty na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Zbojnícke Bašty na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Zbojnícke Bašty na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Zbojnícke Bašty na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Zbojnícke Bašty na www.gastromenu.sk Reštaurácia: Zbojnícke Bašty na www.gastromenu.sk
Naša reštaurácia sa nachádza v centre mesta. V obchodnej uličke, ktorá patrila medzi najdôležitejšie v celej hi...
» čekuj

Blog

Kde sú ľudia, kde mám personál?

Po dvojmesačnom intenzívnom navštevovaní gastro prevádzok ponúkam môj pohľad o stave gastronómie v meste Trnava a jej okolia, čo sa týka pracovnej sily. Čiže ľudí, ktorí v tomto segmen...
09.11.2018 23:08:08
» čítaj ďalej

Reklama
Recepty
Moravský vrabec s chlpatými knedlíkmi a kyslou kapustou
Bravčový bôčik a plece nakrájame na kocky, vložíme do pekáča, osolíme, pridáme rascu a premiešame. Pridáme na plátky nakrájanú cibuľu a cesnak, podlejeme pivom a vývarom. Pečieme pri 180 °C asi hodinu domäkka a do zlatohneda. Počas pečenia podlievame pivom a vývarom. Tradične sa zahusťuje múkou, ale my odľahčujeme, takže nezahustíme. Obidva druhy zemiakov nastrúhame na jemnom strúhadle, zmiešame s ostatnými ingredienciami a pomocou lyžice, ktorú namáčame v studenej vode, ich zavaríme v osolenej vode. Keď vyplávajú na vrch, sú uvarené. Na rozpálenej masti dozlatova opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme kapustu, pridáme rascu a osolíme. Použité z programu Kluci v akci Českej televízie. ...
Reklama

Blog Gastromenu.sk
Kde sú ľudia, kde mám personál?. Po dvojmesačnom intenzívnom navštevovaní gastro prevádzok ponúkam môj pohľad o stave gastronómie v meste Trnava a jej okolia, čo sa týka pracovnej sily. Čiže ľudí, ktorí v tomto segmente pracujú. Idem po poria...
Dátum: 09.11.2018 23:08:08
» čítaj ďalej
Dobre urobený hotdog je výsadou kvalitného streetfood-u. Ja teraz trochu zaspomínam. Za čias "socíku" sme poznali len obyčajný párok v rohlíku. A dokonca podával sa iba s horčicou. Po prevrate k nám prišli prvé prúdy zmien, a už párok v rohlíku bol aj s kečupom....
Dátum: 08.11.2018 09:49:25
» čítaj ďalej
Wok a sushi - tvoje rýchle stravovanie. Určite si riešil veľa krát otázku, kde sa kvalitne a hlavne bez väčšej straty času najesť. Spôsob stravovania akým je Wok a sushi, pre mnohých z nás je už dostatočne známy. Ale predsa, na chvíľu sa pri tomto...
Dátum: 07.11.2018 11:57:32
» čítaj ďalej
Ponuka ako má byť! Viva Gastronómia. Úvodom tohoto blogu chcem vyjadriť, že gastronómia na Slovensku sa uberá správnym smerom. Po niekoľko ročnom žití v zahraničí som po návrate na Slovensko príjemne prekvapený ako kvalita poskytovaných služieb a...
Dátum: 05.11.2018 18:45:24
» čítaj ďalej
Tiramisu, král talianských dezertov. Tiramisu je základ sladkej ponuky, ktorý riešiš minimálne pri zostavovaní tvojej ponuky dezertov, pri otváraní reštaurácie orientovanej na talianskú kuchyňu. (tento blog je určený hlavne pre tých, ktorí si rozm...
Dátum: 02.11.2018 23:51:34
» čítaj ďalej
Streetfood, ktorý zabavil Trnavu. Ja sa na malú chvíľu obzriem na vydarený streetfood-ový festival Food Fest 2018, ktorý sa konal začiatkom októbra v Trnave. Mesto, ktoré je pulzujúce a moderne sa rozvíjajúce, kde trendová gastronómia pouličnéh...
Dátum: 01.11.2018 23:22:59
» čítaj ďalej
Fenomén zvaný streetfood. Streetfood momentálne dominuje v našom stravovacom rebríčku na poprednom mieste. Kvalitne upečená žemľa a použité kvalitné suroviny radia tento koncept na prvé miesta spôsobu nášho dnešného moderného stravova...
Dátum: 01.11.2018 22:17:31
» čítaj ďalej
Gaštany - jesenná pochúťka. Že je gaštanová sezóna a to je, mi tento záber pripomenul aj pivný festival s názvom Októberfest 2018, ktorý sa konal v Trnave. Na margo toho som včera doma upiekol celý pekáč gaštanov a pochutnávajúc na nich s...
Dátum: 01.11.2018 21:51:39
» čítaj ďalej


Fotoalbum Gastromenu.sk

Októberfest Trnava 2018

Októberfest 2018, pivné špeciály až z Nemecka už aj v Trnave. Festival, ktorý naladil Trnavu na mníchovskú atmosféru. Čekni fotogalériu! :-) Foto Branislav Brežák. Sleduj môj Instagramový profil: branislav.brezak...
» čekuj
Aktualizované: 10.11.2018 00:06:30


Tvoj portál do sveta gastronómie, relaxu, ubytovania a zábavy



 

O nás

Kontakty

Vstup pre klientov

 

 

 

Zostaň v spojení



Naši partneri
ranislav Brežák - Instagram  Vinotéky & vinárne  Trnava - Live  Lionel penzión

Webmaster: » WGM, s.r.o. - all rights reserved