Poznámka Petry
Všetci vieme, že na prípravu avokádovej nátierky je úplne najlepšie zrelé, mäkké avokádo, ktoré sa dá ľahko roztlačiť vidličkou. Ak ste si však práve kúpili avokádo a je tvrdé ako kameň, máme pre vás jednoduchý tip: nastrúhajte ho na jemnom strúhadle
Ďaľšie recepty a zdravotné rady nájdete v mojich knihách na
https://shop.akv.sk/ a videách na
https://akv-tv.com/
Spoluautori: Mgr. Petra Gálisová, Ivana Kachutová (Mesárošová), MSc.
Foto: Ľuboš Brežák
Postup
Mäkké Avokádo rozrežeme na polovice, vyberieme kôstku a lyžicou vydlabeme dužinu, ktorú v miske roztlačíme vidličkou.
Pridáme pár kvapiek citrónovej šťavy, prelisovaný strúčik cesnaku, čierne korenie a soľ.
Dobre rozmiešame.
12.01.2022