TOP ponuka

Trnava
3

Denné menu

On-line donáška






 


Recepty na Gastromenu.sk



Bezmäsité jedlá
Alena Krůtová recept  na Gastromenu.sk
Batátovo-špenátový koláč
Alena Krůtová
Batáty nakrájime na tenká kolečka a lehce povaříme. Formu vymažeme maslem. Vyskládame batáty, jarní cibulku a repikatý celer. Špenát vmíchame do 5 vajec a 5 bílků. Změs vlijeme na...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Foccacia chlieb (bez lepku a vajec)
Silvia Kollárová
Najprv si pripravíme nekvások. Je to neaktívny kvások, kde vám cesto nekvasí ako pri bežnom kvásku. Ja rada experimentujem a myslím si, že cesto bolo vláčnejšie. Rozhodne sa nebudete...

Martin Záhumenský recept  na Gastromenu.sk
Frittata
Martin Záhumenský
Zohrejete rúru na 200 °C. Na panvici si na olivovom oleji opečte cesnak, čili, cibuľu, papriku a na koniec prepolené paradajky. Ak máte po ruke nejakú tvrdú bylinku ako tymián alebo...

Šuhajíci pri panvici recept  na Gastromenu.sk
Kimchi ryža s restovanou zeleninou
Šuhajíci pri panvici
Cibuľu si nakrájame na mesiačiky a opražíme na troche oleja. Pridáme na hrubšie plátky nakrájané šampiňóny, trochu čierneho mletého korenia a ešte 2 minútky restujeme. Pridáme na...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Pizza chlieb (bez lepku)
Silvia Kollárová
Cherry paradajky a červenú papriku si sparíme do mäkka a zmixujeme na kašu. Pridáme postupne vajíčka, múky, olej a jedlú sódu alebo prášok do pečiva. Nakoniec do cesta primiešame dve...

Šuhajíci pri panvici recept  na Gastromenu.sk
Šošovicový prívarok
Šuhajíci pri panvici
V dvoch hrncoch si pripravíme cibuľovo-cesnakový základ. Do prvého dáme klasickú šošovicu, orestujeme, zalejeme vývarom, pridáme koreniny, očistený nakrájaný zemiak, malé kocky a...

Silvia Kollárová recept  na Gastromenu.sk
Špenátové palacinky bez lepku a laktózy
Silvia Kollárová
Špenát si sparíme a zmixujeme s vajíčkom v smoothie mixéry. Postupne primiešame ostatné suroviny. Vznikne nám veľmi chutné cesto na palacinky. Ja ich väčšinou pečiem na troške...

Peter Pikovský recept  na Gastromenu.sk
Vyprážaná pohánková kroketa so zelerovým pyré
Peter Pikovský
Očistený zeler uvaríme v osolenej vode do mäkka, za tepla rozmixuje a prepasírujeme. Nakoniec zjemníme smotanou a maslom, podľa potreby dosolíme. Pohánku uvaríme v osolenej vode,...

Treeclub bar & restaurant
TOP ponuka Treeclub bar & restaurant
Objednaj si od nás obedové menu ONLINE cez Gastromenu.sk. Z každej objednávky sa Ti odrátajú 3%. Tie Ti pribudnú ako tvoj nový kredit. Výšku nasporeného kreditu sleduj vo svojom...
19.09.2022
5,7 M


Treeclub bar & restaurant
TOP ponuka Treeclub bar & restaurant
Tradičné smolenické hody sa konajú už tento víkend a my samozrejme nezaostávame. Víkendovú ponuku sme im pestro prispôsobili. Pečená kačica s kapustou a knedľou, rovnako lokše plné...
16.09.2022
3,9 M

Pizza & restaurant Halenár
TOP ponuka Pizza & restaurant Halenár
Ak hľadáš priestor pre svoj event, tu je naša ponuka :-) Sme pizzéria a reštaurácia, ktorá svojou kvalitou v gastronómii robí spokojných našich hostí už niekoľko rokov. Zorganizuj...
02.09.2022
2,3 M