Denné menu
Obedové menu
Trnava
7
Topoľčany
2
Bardejov
1
On-line donáška
Trnava
12
Topoľčany
1
Piešťany
1
Pezinok
1
Gastromenu
výherné kvízy
10
výsledky kvízov
10
blog
169
recepty
151
podporované eventy
18
Nový profil podniku
vytvoriť nový profil podniku
On-line donáška
objednať softvér On-line donáška
e Rezervácia
objednať softvér e Rezervácia
e Shop
vytvoriť e Shop
Denné menu
Obedové menu
Trnava
7
Topoľčany
2
Bardejov
1
Donáška
Trnava
12
Topoľčany
1
Piešťany
1
Pezinok
1
Gastromenu
výherné kvízy
10
výsledky kvízov
10
blog
169
recepty
151
podporované eventy
18
Wineshop
Recepty na Gastromenu.sk
Vyhľadať podľa druhu, skupiny
Var s nami s profi kuchármi
Originálne veľkonočné recepty
Špeciality Gastromenu.sk
Predjedlá
Polievky
Jedlá z rýb
Jedlá z bravčového mäsa
Jedlá z hovädzieho mäsa
Bezmäsité jedlá
Cestoviny
Múčniky
Dezerty
Špeciality
Miešané nápoje
Nátierky, majonézy, pestá
Sendviče
Vrapy
Vyhľadať podľa autora
Alena Krůtová
(6)
Branislav Brežák
(5)
Branislav Michalčík
(2)
Jana Púchla
(1)
Janík Lenhardt
(2)
Katarína Čavnická
(1)
Leona Urbánková
(5)
Ľuboš Brežák
(1)
Luca Nucciarelli
(4)
Marcel Ihnačák
(1)
Martin Korbelič
(1)
Martin Záhumenský
(5)
Michal Konrád
(1)
Michal Kulik
(5)
MUDr. Igor Bukovský PhD.
(27)
Peter Bracho
(1)
Peter Pikovský
(2)
Peter Varga
(4)
Silvia Kollárová
(46)
Štefan Gašparík
(12)
Šuhajíci pri panvici
(12)
Vojto Artz
(7)
Recepty - Peter Varga
Macaroons
1. Najskôr si preosejte 100 g mandľovej múky a 100 g práškového cukru. Potom múku a cukor zmiešajte a ešte 2 krát preosejte. Navážte si z tejto zmesi 125 g, ktorú neskôr budete primiešavať do snehu. 2. Vyšľahajte si bielka s kryštálovým cukrom. Sneh musí byť tuhý, ale nie pevný až tvrdý. Zle by sa vymiešalo potom cesto. 3. Do snehu, na 3 krát, postupne...
Marinovaný losos s avokádovým dipom
Marinovaný losos: Filet (strana bez kože) posypeme soľou, cukrom a pokvapkáme limetkovou šťavou. V mažiari rozdrvíme červené korenie a nasypeme na lososa. Položíme naň aj čerstvý kôpor, nasekaný nadrobno. Všetko vmasírujeme do ryby. Toto opakujeme každú pol hodinu až kým sa soľ nerozpustí. Keď sa soľ a cukor rozpustí, necháme filet cez noc odležať. Časť...
Pečené írske hovädzie rebierko so zemiakovým fondantom, tekvicové pyré s pečenou cibuľkou a lahodnou parmezánovou penou
◾ Príprava hovädzieho rebra: Do pekáča vložíme rebro, mrkvu, zelerové stonky, cibuľu a bobkový list. Zalejeme zeleninovým vývarom a prikryté dusíme v rúre pri 160 °C približne 3,5 hodiny. Potom schladíme a opatrne odstránime z rebier prebytočný tuk a kosti. Šťavu použijeme neskôr. ◾ Zemiakový fondant: Zemiaky vložíme do pekáča a pridáme maslo. Osolíme,...
Šepky z kyslého mlieka
Do polohrubej múky pridáme soľ, sódu a kyslé mlieko. Vypracujeme cesto, ktoré nemá byť veľmi tuhé. Rozvaľkáme a nakrájame na kocky. Alebo vykrojíme pohárom kolieska, ktoré vyprážame na panvici na oleji alebo bravčovej masti. Upečené šepky, ešte horúce prikryjeme utierkou alebo alobalom. Pekne zmäknú. Podávame s maslom, džemom, alebo medom. Mňam. Dobrú chuť! -...