Langhe Bianco DOC 2019
8.6 / 10
13,68 €
Langhe Bianco DOC 2019

TOP ponuka

Denné menu

Raňajkové menu

Trnava
1

Obedové menu

Trnava
16

On-line donáška






 


Recepty na Gastromenu.sk



Recepty - Martin Záhumenský
Martin Záhumenský

Martin Záhumenský recept  na Gastromenu.sk
Basilpesto papardelle
Do kuchynského robota, mixéra alebo mažiara si dáme očistený cesnak, píniové oriešky, citrónovú šťavu, soľ korenie a cukor. Na hrubo rozmixujeme štýlom zapnúť vypnúť alebo pulzujeme keď chcete. Pridáme syr, bazalku, oliváč a znovu pulzujeme dokiaľ nám vznikne pekná "salsa". Pozor nemixujte si ho na pyré, mali by ste v podstate cítiť...

Martin Záhumenský recept  na Gastromenu.sk
Frittata
Zohrejete rúru na 200 °C. Na panvici si na olivovom oleji opečte cesnak, čili, cibuľu, papriku a na koniec prepolené paradajky. Ak máte po ruke nejakú tvrdú bylinku ako tymián alebo rozmarín, šup ju do panvice. Pridajte maslo, zeleninu si rovnomerne rozložte. Vidličkou si jemne rozšľahajte vajíčka a dochuťte soľou a korením. Zasypte postrúhaným syrom a...

Martin Záhumenský recept  na Gastromenu.sk
Panzanella šalát s fetou a červeným melónom
1. Starý chlieb si namočte buď len v kvalitnej vode alebo použite dužinu z uhorky, ktorú si prepasírujte cez sito a tak budete mať uhorkovú vodu. Dochuťte si ju s citrónovou šťavou, olivovým olejom, soľou a korením. 2. Nakrájajte si všetkú zeleninu a melón. Rukami vyžmýkajte chlieb a spoločne dobre všetko dochuťte octom, olivovým olejom,...

Martin Záhumenský recept  na Gastromenu.sk
Rizoto s krevetami
Najskôr si očistíme krevety. V mojom prípade to mám ľahké, keď mám čerstvé a veľmi kvalitné krevety. Oddelíme hlavy od tela, odstránime tráviace trakty, črievko a ošúpeme pancier. Na olivovom oleji si opečieme hlavy, pridáme pancier a odrezky zo zeleniny. Opečieme do zlatista a zaflambujeme s brandy. Necháme vyhorieť alkohol, pridáme dve veľké lyžice paradajkového...

Martin Záhumenský recept  na Gastromenu.sk
Slávky na dva spôsoby
Slávky si najskôr vyčistite. Dobrá technika je si ich dať do ľadovej vody, osolenej morskou soľou. Tým pádom si budú myslieť, že sú v prirodzenom prostredí a tak sa otvoria a vyplavia prebytočný piesok. Nechať ich len pod tečúcou vodou je nezmysel, radšej ušetrite vodu. Nezabudnite očistiť takzvané "fúzy". <b>Slávky s cherry paradajkami</b> Pridáme slávky,...

Pizza & restaurant Halenár
TOP ponuka Pizza & restaurant Halenár
Objednaj si od nás pizzu, alebo iné jedlo podľa chuti a my Ti ho prinesieme priamo až domov alebo až do práce. Pizza & restaurant Halenár...
15.05.2021
2293,2 tis


Pizza & restaurant Halenár
TOP ponuka Pizza & restaurant Halenár
Pri každej objednávke sa ti na účet v tvojom profile na Gastromenu.sk pripíše kredit. Ten potom môžeš kedykoľvek použiť a zlacniť si tým svoju ďalšiu objednávku. Momentálna naša...
15.05.2021
7542,1 tis

Reštaurácia na Majeri
TOP ponuka Reštaurácia na Majeri
Objednaj si od nás v On-line donáške na Gastromenu.sk a ušetri 3 %. Pri každej objednávke si sporíš kredit, ktorý si môžeš kedykoľvek uplatniť a tým zlacniť svoje objednané jedlo /...
10.05.2021
2734,9 tis

Zbojnícke Bašty
Práca Zbojnícke Bašty
Hľadáme čašníka/čašníčku do nášho tímu, viac info na telefónnom čísle 0905612368....
05.05.2021
540,7 tis