Denné menu
On-line donáška
Trnava
12
Topoľčany
1
Piešťany
1
Pezinok
1
Gastromenu
výherné kvízy
10
výsledky kvízov
10
blog
169
recepty
151
podporované eventy
18
Nový profil podniku
vytvoriť nový profil podniku
On-line donáška
objednať softvér On-line donáška
e Rezervácia
objednať softvér e Rezervácia
e Shop
vytvoriť e Shop
Denné menu
Donáška
Trnava
12
Topoľčany
1
Piešťany
1
Pezinok
1
Gastromenu
výherné kvízy
10
výsledky kvízov
10
blog
169
recepty
151
podporované eventy
18
Wineshop
Recepty na Gastromenu.sk
Vyhľadať podľa druhu, skupiny
Var s nami s profi kuchármi
Originálne veľkonočné recepty
Špeciality Gastromenu.sk
Predjedlá
Polievky
Jedlá z rýb
Jedlá z bravčového mäsa
Jedlá z hovädzieho mäsa
Bezmäsité jedlá
Cestoviny
Múčniky
Dezerty
Špeciality
Miešané nápoje
Nátierky, majonézy, pestá
Sendviče
Vrapy
Vyhľadať podľa autora
Alena Krůtová
(6)
Branislav Brežák
(5)
Branislav Michalčík
(2)
Jana Púchla
(1)
Janík Lenhardt
(2)
Katarína Čavnická
(1)
Leona Urbánková
(5)
Ľuboš Brežák
(1)
Luca Nucciarelli
(4)
Marcel Ihnačák
(1)
Martin Korbelič
(1)
Martin Záhumenský
(5)
Michal Konrád
(1)
Michal Kulik
(5)
MUDr. Igor Bukovský PhD.
(27)
Peter Bracho
(1)
Peter Pikovský
(2)
Peter Varga
(4)
Silvia Kollárová
(46)
Štefan Gašparík
(12)
Šuhajíci pri panvici
(12)
Vojto Artz
(7)
Recepty - Luca Nucciarelli
Cheesecake al caffè e amaretto
Do 22 cm formy na tortu uložíme papier na pečenie. Rozpučíme všetky piškóty do veľkej misky a zmiešame ich s maslom, ktoré sme si skôr vytiahli z chladničky. To aby malo krémovú konzistenciu. Keď máme piškóty s maslom poriadne zmiešané, dáme ich do formy a poutláčame ich rovnomerne do formy. Dáme na cca 15 minút do chladničky, aby maslo opäť stvrdlo a korpus získal...
Dusené hovädzie mäso na víne s kašou zo sladkých zemiakov, glazúrovanými šalotkami a čerstvými kvetmi z cukety
Na prudkom ohni rýchlo opečieme celý kus mäsa na panvici, v ktorej sme predhriali olej. Kým sa mäso opečie, pripravíme si zeleninu (cesnak, zeler, mrkva, cibuľa) - umyjeme, ošúpeme a nahrubo nakrájame. Odložíme mäso z panvice so všetkou šťavou (ktoré mäso zanechalo) a vložíme ho do nádoby, v ktorej ho neskôr upečieme v rúre. Medzitým si na panvici, kde sa...
Filetto di manzo
Našu receptúru začíname s prípravou mäsa, ktorá netrvá dlho. Ideálne je, ak po očistení mäsa vytvoríme, nazvime ich valčeky, ktoré obalíme slaninou. Necháme ich odpočinúť 2 hodiny v chladničke, ale predtým ich natesno stiahneme potravinárskou fóliou, aby sa proteíny v mäse pevne spojili. Budú tak lepšie držať pokope počas pečenia. Môžeme sa pustiť do cvikle,...
Timballo
Najskôr si pripravíme vývary: rybací zo zvyškov kreviet (hlavy a skelety) s trochou zeleniny. Druhý vývar (použijeme ho neskôr pri príprave cuketového krému) bude zo zeleniny a zvyškov cukiet. V obidvoch prípadoch použijeme olivový olej. Hneď ako budú vývary hotové, prejdeme k príprave cuketového krému. Pokrájame šalotku na malé kúsky a opražíme ju spolu s...