Denné menu
Obedové menu
Trnava
7
Topoľčany
2
Bardejov
1
On-line donáška
Trnava
12
Topoľčany
1
Piešťany
1
Pezinok
1
Gastromenu
výherné kvízy
10
výsledky kvízov
10
blog
169
recepty
151
podporované eventy
18
Nový profil podniku
vytvoriť nový profil podniku
On-line donáška
objednať softvér On-line donáška
e Rezervácia
objednať softvér e Rezervácia
e Shop
vytvoriť e Shop
Denné menu
Obedové menu
Trnava
7
Topoľčany
2
Bardejov
1
Donáška
Trnava
12
Topoľčany
1
Piešťany
1
Pezinok
1
Gastromenu
výherné kvízy
10
výsledky kvízov
10
blog
169
recepty
151
podporované eventy
18
Wineshop
Recepty na Gastromenu.sk
Vyhľadať podľa druhu, skupiny
Var s nami s profi kuchármi
Originálne veľkonočné recepty
Špeciality Gastromenu.sk
Predjedlá
Polievky
Jedlá z rýb
Jedlá z bravčového mäsa
Jedlá z hovädzieho mäsa
Bezmäsité jedlá
Cestoviny
Múčniky
Dezerty
Špeciality
Miešané nápoje
Nátierky, majonézy, pestá
Sendviče
Vrapy
Vyhľadať podľa autora
Alena Krůtová
(6)
Branislav Brežák
(5)
Branislav Michalčík
(2)
Jana Púchla
(1)
Janík Lenhardt
(2)
Katarína Čavnická
(1)
Leona Urbánková
(5)
Ľuboš Brežák
(1)
Luca Nucciarelli
(4)
Marcel Ihnačák
(1)
Martin Korbelič
(1)
Martin Záhumenský
(5)
Michal Konrád
(1)
Michal Kulik
(5)
MUDr. Igor Bukovský PhD.
(27)
Peter Bracho
(1)
Peter Pikovský
(2)
Peter Varga
(4)
Silvia Kollárová
(46)
Štefan Gašparík
(12)
Šuhajíci pri panvici
(12)
Vojto Artz
(7)
Recepty - Alena Krůtová
Baklažánovo-cuketovo rajčinový koláč
Formu vyložíme papierom na pečenie. Na pečiaci papier dáme Lavaš chlieb a na neho poukladáme prosciutto. Na tenké kolečká si nakrájame baklažán a cuketu. Poukladáme ich na prosciutto a jemne osolíme. Tomuto úkonu môžeme kludne povedať, že baklažán a cuketu necháme vyplakať :-) Slzy (vodu) poutierame suchou utierkou. Na vrch pridáme ešte sherry paradajky a červenú...
Batátovo-špenátový koláč
Batáty nakrájime na tenká kolečka a lehce povaříme. Formu vymažeme maslem. Vyskládame batáty, jarní cibulku a repikatý celer. Špenát vmíchame do 5 vajec a 5 bílků. Změs vlijeme na batáty a přikryjeme zbylými batáty. Na konec posypeme mozzarellou a bazalkou. Pečeme do zlatova. <b>Alena...
Čerešňové donutky
Zmiešaj zvlášť mokré a suché ingriediencie. Potom zmiešaj všetko dokopy. Nakoniec ľahko vmiešaj čerešne alebo iné ovocie. Na vytvarovanie donutov použi silikónovú formu, ktorú vymastíš maslovým sprejom. Pečieme na 180 °C - cca 25 minút. Pokiaľ nemáš doma proteín, alebo ho nechceš použiť, môžeš ho nahradiť medom, čakankovým alebo agavovým sirupom. Cvičíme,...
Kakaovo - kokosové lievance
Žĺtky z vajec zmiešame s mliekom. Pridáme suché ingrediencie, ktoré sme si pred tým všetky zvlášť pomiešali. Podľa potreby môžeme pridať ešte mlieko. Následne vmiešame vyšľahaný sneh z vaječných bielkov. Cesto na lievance musí byť trošku hustejšie ako palacinkové. Necháme 10 minút postáť a môžeme začať piecť lievance. Ideálne je to na lievancovej panvici....
Kokosovo-jahodový cheesecake
Na začiatok si urobíme korpus. Zoberieme všetky suroviny, zmiešame ich a dáme do formy. Korpus upečieme v rúre na 170 °C. Pečieme 15 minút. Medzitým si pripravíme náplň. Všetky suroviny spolu šľahaním zmiešame. Nakoniec, ale veľmi opatrne vmiešame čerstvé jahody. Zmes nalejeme na korpus. Poklepeme formu, aby nám nevznikli bubliny. Dáme opäť do rúry a pečieme...
Ovocné waffle
Všetko zmiešame v mixéri a upečieme vo waflovači. Fígeľ cesta je vlastne v tom, že po premiešaní ho necháme chvíľu stáť a až potom môžeme z neho piecť krásne a nadýchané waffle. Na ozdobenie a samozrejme ako prílohu môžeme použiť rôzne druhy drobného ovocia, ako napríklad čučoriedky, maliny a jahody. Ono vlastne, akékoľvek ovocie čo je doma sa dá na wafflu...