Tak toto je neskutečná pecka! Celý bych to sežrala!....., omlouvám se za to slovo, ale "snědla" by nevystihovalo situaci. Inspiraci jsem měla od
@chefkamu Určite vyzkoušejte!
➡ Nechali sme Alenin mikro blog v pôvodnom znení, aby si mohol precítiť jej nadšenie, ktoré dostala pri ochutnaní tejto chutnej špeciality.
◾ Instagram
Aleny Krůtovej
◾ Facebook
Aleny Krůtovej
Ďakujeme Alene Krůtovej, a tešíme sa na jej ďalší recept :-) Gastromenu.sk
Postup
Formu vyložíme papierom na pečenie. Na pečiaci papier dáme Lavaš chlieb a na neho poukladáme prosciutto. Na tenké kolečká si nakrájame baklažán a cuketu. Poukladáme ich na prosciutto a jemne osolíme. Tomuto úkonu môžeme kludne povedať, že baklažán a cuketu necháme vyplakať :-) Slzy (vodu) poutierame suchou utierkou. Na vrch pridáme ešte sherry paradajky a červenú cibuľu. Na úplný záver poukladáme na vrch mozzarellu a čerstvý kozí syr. Posypeme oreganom a pokvapkáme olivovým olejom. Dáme do rúry a pečieme 30 minút - 180 °C. Dobrú chuť :-)
Prečítaj si aj blog na Gastromenu.sk
Tak čo, už máš odcvičené ? o Alene Krůtovej.
Cvičme, v našom prípade jedzme zdravo s Alenou ❤