Denné menu
Obedové menu
Trnava
7
Topoľčany
2
Bardejov
1
On-line donáška
Trnava
12
Topoľčany
1
Piešťany
1
Pezinok
1
Gastromenu
výherné kvízy
10
výsledky kvízov
10
blog
169
recepty
151
podporované eventy
18
Nový profil podniku
vytvoriť nový profil podniku
On-line donáška
objednať softvér On-line donáška
e Rezervácia
objednať softvér e Rezervácia
e Shop
vytvoriť e Shop
Denné menu
Obedové menu
Trnava
7
Topoľčany
2
Bardejov
1
Donáška
Trnava
12
Topoľčany
1
Piešťany
1
Pezinok
1
Gastromenu
výherné kvízy
10
výsledky kvízov
10
blog
169
recepty
151
podporované eventy
18
Wineshop
Recepty na Gastromenu.sk
Vyhľadať podľa druhu, skupiny
Var s nami s profi kuchármi
Originálne veľkonočné recepty
Špeciality Gastromenu.sk
Predjedlá
Polievky
Jedlá z rýb
Jedlá z bravčového mäsa
Jedlá z hovädzieho mäsa
Bezmäsité jedlá
Cestoviny
Múčniky
Dezerty
Špeciality
Miešané nápoje
Nátierky, majonézy, pestá
Sendviče
Vrapy
Vyhľadať podľa autora
Alena Krůtová
(6)
Branislav Brežák
(5)
Branislav Michalčík
(2)
Jana Púchla
(1)
Janík Lenhardt
(2)
Katarína Čavnická
(1)
Leona Urbánková
(5)
Ľuboš Brežák
(1)
Luca Nucciarelli
(4)
Marcel Ihnačák
(1)
Martin Korbelič
(1)
Martin Záhumenský
(5)
Michal Konrád
(1)
Michal Kulik
(5)
MUDr. Igor Bukovský PhD.
(27)
Peter Bracho
(1)
Peter Pikovský
(2)
Peter Varga
(4)
Silvia Kollárová
(46)
Štefan Gašparík
(12)
Šuhajíci pri panvici
(12)
Vojto Artz
(7)
Zdieľať
Cibuľový jogurt
Ďaľšie recepty a zdravotné rady nájdete v mojich knihách na
https://shop.akv.sk/
a videách na
https://akv-tv.com/
Spoluautori:
Mgr. Petra Gálisová, Ivana Kachutová (Mesárošová), MSc.
Foto:
Mgr. Jana Ardanová
Suroviny na 1 porciu
• 1 téglik
(140 g) nízkotučného bieleho gréckeho jogurtu
• 2 lyžice
najemno nasekanej červenej cibule
• 1 lyžička
mletej škorice
•
morská soľ
Postup
Všetky suroviny spolu vymiešame lyžicou v menšej miske a necháme odstáť aspoň pol hodiny v chladničke.
Čas prípravy 5 minút
20.12.2021