Kombinácia ríbezlí s trochou kyselkavosti v citrónoch mi veľmi učarovala. Pri spracovaní cesta som cítila neustále vôňu citrónovej kôry a vanilky. Dokonalé spojenie sladkých banánov a kyselkavosti v citrónoch a ríbezlí, bolo skutočne príjemne a chutné. V koláčiku som použila kombináciu mandľovej a kukuričnej múky. Obe múky patria medzi moje obľúbené. Sú skutočne zdravou variantou pri pečení a neobsahujú lepok. Veľmi rada striedam rôzne druhy múk bez lepku a skúšam ich kombinácie v pečení. Každá múka bez lepku má svoju jedinečnosť, tak ako moje recepty, ktoré sa snažím tvoriť a upiecť s láskou k dokonalosti. Pečenie je pre mňa relaxom a zábavou. Verím, že pri tvorení mojich receptov budete mať ten istý pocit, radosť z každého kúska koláča, jedinečnosti a chutí.
◾ Ďalší recept od foodblogerky
Silvii Kollárovej
Ďakujeme Silvii Kollárovej, a už sa tešíme na jej ďalší recept :-) Gastromenu.sk