Čo poviete na kombináciu červená repa a čokoláda. Pre mňa dokonalá zaujímavá chuť, ako experimentovať a skombinovať sladkú zeleninu s horkou čokoládou. Nemusíte mať obavy, výraznú chuť červenej repy v koláčiku určite nepocítite. Naopak, mala som pocit, že v mojich chuťových bunkách cítim chuť a vôňu kávy. Myslím si, že tento krásny koláč so srdiečkami na vrchu, môže byť pre vás skvelou inšpiráciou prichádzajúceho Valentína :-) Každopádne červená repa je moja obľúbená surovina pri pečení mojich výtvorov. Je sladká svojou chuťou a má krásnu krvavočervenú farbu. Je vhodná aj ako zdravé farbivo do koláčikov. Ak chcete opäť zažiť zaujímavé a zdravšie chute, upečte si môj ďalší skvelý sladký recept a vychutnajte si spojenie červenej repy s čokoládou.
◾ Sleduj Instagram
Silvii Kollárovej
Ďakujeme
Silvii Kollárovej za recept - Gastromenu.sk