Čo poviete na kombináciu hokkaido tekvice a sladkých jahôd? Priznám sa, vyskúšala som túto zaujímavú kombináciu prvý raz a vôbec ma nesklamala. Hokkaido tekvica je ideálna aj na výrobu lahodného krému s bazalkou a strúhaným syrom na vrchu. Milujem tento úžasný, hustý krém plný chutí a určite kto má rád tekvicu, neodolá takémuto lahodnému zážitku. Hokkaido tekvica má sladkastú chuť a v kombinácii s jahodami a syru riccota bez pridania cukru, je koláčik neuveriteľne svieži a sladký. Niekedy si uvedomím ako ľahko sa dá žiť aj bez cukru. Chcem vás inšpirovať mojimi zdravšími receptami a naučiť vás piecť chutné koláčiky bez pridania cukru. Naše životy budú tým hodnotnejšie, zdravšie a kvalitnejšie. Mojou veľkou vášňou je kombinovať v pečení rôzne chute surovín a zapojiť tým moju kreativitu natoľko, aby vám moje recepty prinášali pôžitok a radosť.
◾ Ďalší recept od foodblogerky
Silvii Kollárovej
Ďakujeme Silvii Kollárovej, a už sa tešíme na jej ďalší recept :-) Team Gastromenu.sk