Denné menu

Obedové menu

Trnava
8

On-line donáška






 


Recepty na Gastromenu.sk



Kokosovo-jahodový cheesecake

Alena Krůtová
Fitnesáci majú radi sladké :-)! A prečo nie? Po dlhšej odmlke sme pre teba pripravili, spolu aj s Alenou recept, ktorý môže byť tvojou narodeninovou inšpiráciou. Skús si s nami vyskúšať tento Alenin recept. Cheesecake tak lahodný, zdravý a veľmi chutný môže vyčarovať úsmev na tvojej párty všetkým oslavujúcim. Kombinácia kokosu a jahôd predsa nemôže nikdy sklamať. A pokiaľ si ešte neochutnal tak hor sa do pečenia :-)!

◾ Link na Instagram Aleny Krůtovej

◾ Link na Facebook Aleny Krůtovej

Ďakujeme Alene a tešíme sa na jej ďalší recept. Gastromenu.sk

Suroviny

•  Korpus: • 80 g. ovsených vločiek • 80 g. mandlovej múky • 50 g. orieškových müsli •  kokosový olej •  Náplň •  kokosové mlieko (len hustá časť) • 1 ks. polotučného tvarohu • 1 ks. ricotta •  1 odmerka proteínu (alebo sladidlo podľa chuti)
Recept Kokosovo-jahodový cheesecake na Gastromenu.sk

Postup

Na začiatok si urobíme korpus. Zoberieme všetky suroviny, zmiešame ich a dáme do formy. Korpus upečieme v rúre na 170 °C. Pečieme 15 minút.

Medzitým si pripravíme náplň. Všetky suroviny spolu šľahaním zmiešame. Nakoniec, ale veľmi opatrne vmiešame čerstvé jahody. Zmes nalejeme na korpus. Poklepeme formu, aby nám nevznikli bubliny. Dáme opäť do rúry a pečieme ďalších 40 minút na 170 °C. Keď začnú zlatnúť okraje vypneme rúru. Cheesecake ešte v otvorenej rúre necháme asi 30 minút. Po vychladnutí tortu ozdobíme čerstvými jahodami.

Alena Krůtová