Kokos a čokoláda, je pre mňa opäť z ďaľších úžasných kombinácií v pečení koláčikov. K tomu lahodný krém z mascarpone, tvaroh a kvalitná horká čokoláda, je skutočne gastronomický zážitok v ústach. Tento recept sa osvedčil aj na mojom blogu, mal ohromne veľa uložení, čo ma vždy veľmi poteší. V recepte nie je použitá žiadna múka, stačí vám k tomu len mletý kokos a kokosová múka. Ak nemáte k dispozícii kokosovú múku, môžete ju nahradiť iba mletým kokosom. Takisto si môžete mletý kokos zomlieť vo výkonnom mixéry na múku. Recept nie je vôbec náročný a zvládne ho každá šikovná gazdinka. Víkend je pre dverami a Ja verím, že opäť vyskúšate môj obľúbený recept s úžasnou chuťou kokosu.
◾ Sleduj Instagram
Silvii Kollárovej
Ďakujeme
Silvii Kollárovej za recept - Gastromenu.sk