Čo poviete na cestoviny zo zelených banánov. Akú máte predstavu? Ako by mali chutiť takéto, nie až tak bežné cestoviny v našom jedálničku? Priznám sa, prvý raz som sa stretla s takýmito zaujímavými cestovinami a nedalo mi vyskúšať a ochutnať niečo, čo vo mne vyvoláva zvedavosť. Cestoviny po uvarení sa o dosť zväčšili a boli riadne mäsité a sýte. Či som cítila chuť zelených banánov? Sladkosť v týchto cestovinách určite nehľadajte, no doporučujem na cestoviny pridať čo najviac omáčky aby boli šťavnaté. Svojou konzistenciou sú trochu suchšie. Dosť často používam pri pečení koláčov aj banánovú múku. Som veľmi rada, že som mala tú možnosť ochutnať aj cestoviny z tejto nie až tak typicky bežnej múky. Ak sa rozhodnete vyskúšať môj recept a tieto zaujímavé zdravé cestoviny, nájdete ich v zdravom obchode alebo cez e-shop na internete zdravých potravín. Samozrejme skvelú omáčku z červenej kapusty môžete uvariť aj k iným vašim obľúbeným cestovinám.
◾ Recept od foodblogerky
Silvii Kollárovej
Ďakujeme Silvii Kollárovej, a už sa tešíme na jej ďalší recept :-) Gastromenu.sk