Denné menu

Obedové menu

Trnava
8

On-line donáška






 


Recepty na Gastromenu.sk



Pikantná mrkva

MUDr. Igor Bukovský PhD.

Ďaľšie recepty a zdravotné rady nájdete v mojich knihách na https://shop.akv.sk/ a videách na https://akv-tv.com/


Spoluautori: Mgr. Petra Gálisová, Ivana Kachutová (Mesárošová), MSc.

Foto: Mgr. Jana Ardanová

Suroviny na 1 porciu

• 2 šálky najemno strúhanej mrkvy (nie príliš sladkej) • 4 strúčiky prelisovaného cesnaku • 6 lyžíc kvalitného olivového oleja • 1 lyžička najemno posekanej čili papriky •  čierne korenie •  morská soľ
Recept Pikantná mrkva na Gastromenu.sk

Postup

Postrúhanú mrkvu dáme do panvice s rozpáleným olejom, pridáme cesnak, čili papriku a za stáleho miešania pri vysokej teplote asi 5 minút opražíme. Dochutíme korením a soľou.

Čas prípravy 15 minút

20.12.2021