Quinoa a jahody, zvláštna kombinácia si možno poviete. Moje posledné experimenty v pečení sú zamerané na Quinoa. Je to veľmi výživná obilnina a používam ju dosť často ako prílohu k jedlu alebo ju pridávam do teplých šalátov. Tento koláčik na moje potešenie bol skutočne fantastický, sladulinký a svieži vďaka jahodám. Na moje počudovanie dokonca aj mojej dcére tak chutil, že si znova žiada ho upiecť :-) Nemusíte sa obávať, vďaka banánu a jahodám je veľmi sladulinký. Vždy ma teší, ak sa v koláčikoch vyhýbam cukru a ak stačí sladulinkú chuť zvýrazniť iba ovocím. Snažím sa, aby moje koláče boli tou najlepšou a najzdravšou verziou v pečení a kreativite, aj keď vždy sa dá niečo doladiť. Keď si pomyslím na chuť jahôd, neuveriteľnú vôňu a šťavnatosť, ihneď mám v predstave moje detstvo a obdobie slnečného leta. Ešte vás stále neláka niečo chutné upiecť? Vyskúšajte môj nový recept s Quinoa a sladkými červenými jahodami.
◾ Ďalší recept, v poradí štvrtý od foodblogerky
Silvii Kollárovej.
Ďakujeme Silvii Kollárovej, a už sa tešíme na ďalší jej recept :-) Team Gastromenu.sk