"Karanténa, nekaranténa, sezóna medvedieho cesnaku je tu. Táto bylinka je nielen veľmi chutná, ale aj nesmierne zdravá. Najjednoduchejším spôsobom teraz je, si ho ísť niekam do lesa nazbierať. A v rámci momentálnych obmedzení je to aj dobrá rada, ako stráviť príjemnejšie, aspoň jeden deň karantény" - hovorí Peter Bracho.
V našej kampani
"Var s nami s profi kuchármi" máme pre Teba tip na skvelý recept od
Petra Bracha - šéfkuchára
Liptovského dvora****
V rámci tejto kampane by sme radi poradili ľuďom, ako sa doma zdravo stravovať. Samozrejme hľadáme aj liek na dobrú náladu, ktorý si táto situácia vyžaduje. Nechaj sa inšpirovať, a hlavne navar si zdravo s profi slovenskými a českými kuchármi.
▫ Na sociálnych sieťach označuj ako
#varsnamisprofikucharmi
Týmto sa chceme poďakovať
Petrovi Brachovi, že ako ďalší prispel do tejto kampane zdravých a veselých jedál na posilnenie imunity, tak aj nálady voči koronavírusu. Ďakujeme - Gastromenu.sk