Keď sa pozerám von z nášho okna v kuchyni smerom na terasu, všade je mokro a kvapky dažďa sa
naháňajú veľkou rýchlosťou za sebou. Opäť je tu obdobie sychravého, chladného a daždivého
počasia. Slnko len občas vykukne na krátko z poza oblakov, trochu nás ohreje a pohladí po tvári svojimi
lesklými lúčmi svetla. Toto sychravé obdobie a tento chladný čas ma láka, viac venovať svoju
myseľ mojej kreativite v pečení, viac precítiť vôňu jesene a vložiť všetku svoju energiu do podoby
chutného sladkého koláčika. Farebné tekvice sú akoby symbolom chladnej jesene a pôžitku uvariť
chutné jedlo alebo úžasnú krémovú polievku s kvapkami tekvicového oleja a upražených semienok.
Tekvica je veľmi vhodná aj na pečenie koláčikov alebo si vymiešať skvelú sladkú plnku s mandľovým
maslom a horkou čokoládou. Ja som zvolila koláčik brownie s kúskami horkej čokolády a mandlí.
Báječná kombinácia, ktorou rozhodne nič nepokazíte. A opäť sa teším, ak túto kombináciu skvelých
chutí vyskúšate a upečiete si svoje brownie. Milovníci horkej čokolády si prídu na svoje :-)
◾ Pozri Instagram
Silvii Kollárovej
Ďakujeme
Silvii Kollárovej - Gastromenu.sk