Toto leto som si zamilovala piecť galetky s rôznymi druhmi ovocia. A opäť som piekla bez cukru iba s ovocím. Cesto z banánov je tak jemné a chutné, že si ho určite každý zamilujete. Veľmi rada používam rôzne ovocie ako sladidlo do cesta, navyše cukor nie je absolútne potrebný. Rada experimentujem a vymýšľam ako zdravšie a jednoducho upiecť chutný koláčik. Tentokrát som sa rozhodla spojiť mak so slivkami a vzniklo dokonalé šťavnaté spojenie. Chuť a vôňa arašidovej múky v ceste, rozvoniavala po celej kuchyni. Niekedy mám vo svojich predstavách ako utekám po veľkej makovej lúke a dýcham tú úžasnú vôňu veľkých makovíc :-) Ako z každej veľkej makovice sa sype naokolo krásny chrumkavý mak, z ktorého potom upečiem voňavý a čerstvý koláčik. Mávate sny? Ja milujem snívať a vysnívať si trebárs aj takýto úžasný koláč vo svojich predstavách. Pečenie a tvorenie receptov je zábava a Ja vám opäť prajem veselé kuchtenie môjho ďalšieho jednoduchého receptu bez cukru, a na sladko.
◾ Ďalší recept od foodblogerky
Silvii Kollárovej
Ďakujeme Silvii Kollárovej, a už sa tešíme na jej ďalší recept :-) Gastromenu.sk