čo ti chýba na Gatromenu ?



Čerešňová bublanina (bez lepku, bez laktózy, bez cukru)

Vajíčka si oddelíme a žĺtka s roztlačeným banánom vymiešame do penista. Pridáme kokosové mlieko, ryžový olej a postupne ostatné suroviny. Cesto vlejeme na menší plech, vystlaný...

Čínska reštaurácia Wok & sushi

Zbieraj pečiatky a ušetríš ✅

Príď sa k nám najesť a ušetríš :-) Keď nazbieraš 15 pečiatok, dostaneš 1 x Wok & sushi v hodnote 9,99 € od...
» čekuj
Aktualizované: 16.07.2019
Cinska-restauracia-Wok--and--sushi

Čínska reštaurácia Wok & sushi

Príď sa najesť, určite si vyberieš

Pozri si aj našu fotogalériu, kde nájdeš ešte viac fotografií nášho bufetu wok +...
» čekuj
Aktualizované: 16.07.2019
Cinska-restauracia-Wok--and--sushi

Penzión a reštaurácia Sessler***

Piatková grilovačka

O program na víkend máš s nami postarané Keďže počasie nám bude počasie koncom týždňa priať, prinášame...
» čekuj
Aktualizované: 16.07.2019
Penzion-a-restauracia-Sessler

San Lorenzo

Objednávaj od nás so zľavou

Ak chceš ešte niečo ušetriť, tak tu je spôsob ako na to. Zaregistruj sa na Gastromenu.sk a objednaj si obed z...
» čekuj
Aktualizované: 16.07.2019
San-Lorenzo

Dear Chocolate

Makovo - višňová a ešte aj bezlepková

Objednaj si tortu a osláv tak svoje narodeniny, alebo iný sviatok ktorý za to stojí :-) ◾ 2600 g. Makovo -...
» čekuj
Aktualizované: 16.07.2019
Dear-Chocolate

Dear Chocolate

Pop Cakes - sladká radosť na paličke

Milujú ich najmä deti, ale netradičný dezert zachutí aj dospelým. Čokoládový biskvit a čokoládový ganache...
» čekuj
Aktualizované: 16.07.2019
Dear-Chocolate

Pub-Pizza-Restaurant Havran

Denne až do záverečnej

Denne až do záverečnej si môžeš vybrať z našej domácej ponuky a to aj po zatvorení našej kuchyne. *...
» čekuj
Aktualizované: 16.07.2019
Pub-Pizza-Restaurant-Havran

» pozri všetky akcie


On-line objednávanie obedového menu na Gastromenu.sk je tu!

Plne funkčný systém on-line objednávania obedových menu bol dňa 25.6.2019 spustený do prevádzky. Systém, ktorý ti umožňuje pri každom nákupe obedového menu nasporiť svoj vlastný kredit. Už pri tvojom nasledujúcom nákupe si môžeš našetrený kredit uplatniť ako zľavu.

Ako to funguje, a aké to má výhody?

Dôležité je sa na Gastromenu.sk najskôr zaregistrovať. Po registrovaní, a potom pri nakupovaní v on-line donáške obedového menu, nie je potom potrebné opätovné vypisovanie povinných údajov. Tie stačí vypísať len raz a to pri registrovaní. Tento istý systém funguje aj pri objednávaní klasických jedál (ako napríklad pizze, sushi a pod.) od reštaurácií, alebo donáškových služieb, ktoré využívajú on-line donášku na Gastromenu.sk


(blog pokračuje ďalej, čítaj dolu)
Aká je hlavná výhoda?

V prvom rade, je to hlavne v sporení kreditu. Nasporený kredit môžeš kedykoľvek pri nakupovaní použiť a tým si uplatniť zľavu na obedové menu, alebo vo všeobecnosti na akékoľvek jedlo, ktoré je v ponuke od donáškových služieb v tomto systéme na Gastromenu.sk

Kreditný systém je označený fialovou farbou. Po prihlásení sa ti hore, v hlavnom menu ukáže stav, koľko máš a od koho, nasporený kredit.
Prvý podnik na Gastromenu.sk, ktorý prichádza so svojou ponuku do on-line donášky obedového menu je Reštaurácia San Lorenzo. V podmienkach donášky stojí, že si musíš minimálne objednať za 8,- €, čo znamená 2 menu, pričom doručenie je ešte + 1,- €.

Každá reštaurácia má však vlastné podmienky, ktoré nájdeš pri on-line nakupovaní.

Pozor! Každá reštaurácia však môže mať nastavený aj iný počet kreditov za nákup. Čo znamená, že niekde dostaneš viac a niekde zase menej kreditov :-)

Gastromenu.sk ako prvé a jediné ti prináša tento systém. Našim cieľom je, čo najefektívnejšie zjednodušiť objednávanie jedál a popritom ešte aj ušetriť ✅

• Sme najrýchlejšie rastúce internetové médium (v oblasti gastronómie, relaxu, ubytovania a zábavy) a tým vďačíme hlavne tebe, nášmu spokojnému užívateľovi. Samozrejme chystáme ďalšie novinky, o ktorých ťa budeme čo najskôr informovať. Momentálne sa môžeš tešiť na ďalší kvíz, ktorý bude už onedlho zverejnený.

Tvoje Gastromenu.sk
Autor: Gastromenu.sk Zdroj: Foto Branislav Brežák

« všetky blogy